Bude vlastniť ďalší futbalový klub? Tatran Prešov má kúpiť známy investor!

Tatran Prešov patril dlhodobo k stáliciam na mape našej najvyššej súťaže. Zahraničný investor má vraj klub z druhej ligy dostať opäť ...
  • 5Galéria
  • Zdroj: facebook FC Tatran Prešov

Tatran Prešov patril dlhodobo k stáliciam na mape našej najvyššej súťaže. Zahraničný investor má vraj klub z druhej ligy dostať opäť na výslnie.

Fotogaléria

Už sa mu to raz podarilo...

Príbeh klubu Rakow Częstochow je veľmi populárny. Na konci roka 2014 klub z tretej poľskej ligy kúpil Michał Świerczewski a už v sezóne 2020/2021 sa červeno-modrí tešili z prvého veľkého úspechu - víťazstvo v pohári a účasť vo futbalovej Európe.

Hviezdny futbalista Sadio Mané sa oženil.
Futbalová hviezda pobúrila! Oženil sa s omnoho mladšou: Manželke ešte platí školné... Zobraziť článok

Świerczewski a Prešov?!

Michał Świerczewski sa netají tým, že chce vyhrávať, nielen v biznise, ale i vo futbale. Príbeh z juhopoľského mesta sa podľa portálu Futbalové Zákulisie pokúsi zopakovať na Slovensku s klubom Tatran Prešov.

Kto sa stane najlepším športovcom Slovenska za rok 2023?
Predstavili desiatku najlepších športovcov Slovenska: Kto sa stane víťazom? Zobraziť článok

"Tatran Prešov chce kúpiť poľský podnikateľ Michał Świerczewski, ktorý založil sieť predajní elektroniky x-kom.  Koncom roka 2014 sa stal majiteľom futbalového klubu Raków Čestochová. Správu nám potvrdilo viacero nezávislých zdrojov z Poľska," napísalo na sociálnu sieť X (predtým Twitter) Futbalové Zákulisie.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk