Obrovská tragédia mladého džokeja: Mal byť otcom, teraz je mŕtvy (†19)

Jazdecký šport zasiahla tragická správa. V rodnom Portoriku zahynul talentovaný džokej Luis Yamil Marcano (†19). Pri jazde na motorke ...
  • Zdroj: acs

Jazdecký šport zasiahla tragická správa. V rodnom Portoriku zahynul talentovaný džokej Luis Yamil Marcano (†19). Pri jazde na motorke sa zrazil s nákladným automobilom. Nešťastná udalosť sa navyše odohral len deň po tom, čo športovec oznámil, že sa stane otcom.

Mladá ruská rýchlokorčuliarka Anastasia Seredová zomrela.
Ruskom otriasla smrť mladej rýchlokorčuliarky († 20): Zabila ju chrípka? Zobraziť článok

Luis Yamil Marcano patril medzi najväčšie nádeje jazdeckého športu. V roku 2022 absolvoval prestížnu jazdeckú školu Agustín Mercado Reverón. Vlani dokonca zaznamenal 52 dostihových triumfov a na odmenách podľa bloodhorse.com zarobil asi 770-tisíc dolárov. Žiaľ, viac už nepridá.

So strojom Honda CRF450 sa podľa britského The Sun na silnici v San Juane zrazil s kamiónom a na mieste zomrel. Druhý vodič ušiel polícia ho stále nenašla.

„Bol to výnimočný a vášnivý jazdec, reprezentoval to najlepšie z nášho športu. Jeho skorý odchod nás napĺňa smútkom, ale sme hrdí na všetko, čo počas svojej krátkej kariéry dosiahol. Vyjadrujeme jeho rodine, priateľom aj celej jazdeckej komunite úprimnú sústrasť," uviedli vo vyhlásení zástupcovia jazdectva v Portoriku.

Vo veku 78 rokov zomrel v nedeľu bývalý futbalista a tréner Franz Beckenbauer.
Obrovská rana pre svetový futbal: Zomrela nemecká legenda († 78) Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});