Horúca aktualita: Vráti sa Halák do Európy? Lanári ho TENTO klub

Vráti sa Jaroslav Halák zo zámoria do Európy? Podľa najnovších informácií má o slovenského brankára tento klub, už ho aj kontaktoval.

Vráti sa Jaroslav Halák zo zámoria do Európy? Podľa najnovších informácií má o slovenského brankára tento klub, už ho aj kontaktoval.

Fotogaléria

Slovenský brankár Jaroslav Halák je v zámorskej NHL stále v pozícii voľného hráča. Túžil po tom, aby dosiahol métu 300 výhier, ku ktorej mu chýba päť víťazstiev, no stále sa nenašiel klub, ktorý by mu dal šancu. Bol na skúške v Caroline, no nesúhlasil s presunom na farmu a napokon k podpisu riadnej zmluvy nedošlo. Odvtedy bolo okolo 38-ročného gólmana ticho.

Až doteraz! Švajčiarsky Blick priniesol informáciu o tom, že o Haláka sa zaujíma Rapperswil. "Podľa našich informácií je Rapperswil na trhu aktívny, aby si do konca sezóny zabezpečil služby brankára. Sú v kontakte so Slovákom Jaroslavom Halákom, ktorý hrával za Montreal," píše portál blick.ch.

Juraj Slafkovský (Montreal) v zápase proti Philadelphii
Bol to on alebo nie? Slafkovskému odobrali gól, fanúšikovia zúria! Zobraziť článok

Halák by sa v prípade dohody so švajčiarskym tímom stal posledným desiatim legionárom. V tejto sezóne mal Rapperswil problémy so zranenými zahraničnými hráčmi, nedohrali Brett Connolly a Victor Rask, zdravotné problémy má aj český útočník Roman Červenka.

V Rapperswile chcú Haláka ako konkurenciu pre Melvina Nyffelera a zároveň ako poistku v prípade zranení. Rapperswil sa chce zachrániť v najvyššej švajčiarskej súťaži a vyhnúť sa baráži o udržanie. Je päť bodov pred predposledným Klotenom a barážou.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});