Bývalý šéf Trenčína Radosa reaguje na vyjadrenie Hudáčka: Ak ma dá na súd, urobím TOTO!

Kauza naberá na obrátkach! Začiatkom roka sa akcionár hokejového Trenčína Miloš Radosa (60) obul do nášho gólmana Juliúsa Hudáčka (35), ...
  • Zdroj: Koláž/ŠČ, TASR

Kauza naberá na obrátkach! Začiatkom roka sa akcionár hokejového Trenčína Miloš Radosa (60) obul do nášho gólmana Juliúsa Hudáčka (35), ktorý sa upísal českému Kladnu.

Dcérka prišla s plačom

Samotný gólman najskôr na verejné lynčovanie nechcel reagovať, ale urobil tak aj kvôli rodine, keďže v otvorenom liste, ktorý zverejnil v stredu uviedol aj to, že jeho malá dcérka prišla domov s plačom. 

"V súvislosti s udalosťami z posledných dní a negatívnou mediálnou kampaňou, ktorá je proti mne vedená, chcem týmto stanoviskom uviesť veci na pravú mieru a vyvrátiť tie najhoršie lži a nezmysly. V prvom rade chcem jasne a dôrazne prehlásiť, že som a vždy som bol úplne jednoznačne proti vojne na Ukrajine. Rovnako tak chcem úplne zdôrazniť, že som nikdy, verbálne, ani žiadnym gestom ani ničím iným nevyjadril podporu ruskému režimu,“ reaguje už gólman nemeckého Frankfurtu, kde sa nedávno upísal.

Dosluhujúci predseda predstavenstva Dukly Trenčín Miloš Radosa múti vody v slovenskom hokeji.
Po útokoch na Šatana a Hudáčka oficiálne skončil: Miloš Radosa sa lúči s Duklou Trenčín Zobraziť článok

Prevezmú to právnici?

Rodák zo Spiša sa vyjadril aj na margo akcionára Trenčína Miloša Radosu. „Zlu, ohováraniu aj obyčajným lžiam a manipuláciám je nutné sa brániť. A ubezpečujem pána Radosu, že vysúdené peniaze venujem na dobročinné účely,“ doplnil. Z týchto slov vyznieva, že Hudáček zrejme pošle Radosu na súd. „Tento otvorený list je jediná vec, ktorú som vydal. Ostatné budú komunikovať moji právnici,“ napísal nám Hudáček.

Bude to fraška

Nový Čas oslovil aj samotného Radosu či sa nebojí súdneho procesu? „Podľa tých mojich vyhlásení sa môžem iba pousmiať nad tým, čo by chcel súdiť tento človek. Pokiaľ ma dá pred súd, tak sa mu rád pozriem do očí aj osobne. Ale neočakávam to, lebo nie je čo súdiť. Ak to aj podá, bude to z jeho strany fraška. Ale však poďme do toho, nemám s tým problém,“ reagoval Radosa. Na otázku či bol v kontakte s Hudáčkom, dodal: „Nie. Vôbec sme nekomunikovali, ani ho osobne nepoznám. Viem, že hrával hokej a to je všetko.“

Do Júliusa Hudáčka sa pustili nielen funkcionári, ale aj fanúšikovia.
Hudáčka prenasleduje ostrá kritika aj po podpise v Nemecku: Brutálny náklad pokračuje! Zobraziť článok

Skončil v Trenčíne

Radosa pôsobil ako šéf hokejového Trenčína od roku 2020, ale v stredu na svoju pozíciu rezignoval. Údajne tak prišlo aj po nátlaku ďalších akcionárov. „Nie sú to všetci akcionári, čo ma vyzvali a ani všetci na stretnutí neboli. Áno boli určité tlaky, mali sme sa stretnúť vo februári, ale rozhodol som sa to sám urýchliť a skončiť vo funkcii. Nemá význam sa stále dohadovať! Mám svoje názory, od ktorých neustúpim,“ doplnil Radosa.

{{ poll.title }}

{{ question.text }}
  • {{ displayedQuestions > 1 ? 'Stránka' : 'Otázka' }} {{ currentPage }}/{{ totalPages }}
{{ question.text }}
{{ answer.text }}
{{ displayPercent ? Number(answer.percent).toFixed(2) + '%' : answer.votes }}
Hlasovalo: {{ poll.votes }}
Vyhodnotenie
Úspešnosť
{{ succeeded.percent }}%
Počet správnych odpovedí
{{ succeeded.count }}/{{ questions.length }}
Ďakujeme za vyplnenie dotazníka.

 

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk