Novinky o Čavričovi! Kmotrík to povedal jasne: Odíde gólostroj Slovana? Ak áno, kto ho nahradí?

Zverenci Vladimíra Weissa st. začali zimnú prípravu v stredu 10. januára v domácich podmienkach, no už onedlho absolvujú sústredenie ...

Zverenci Vladimíra Weissa st. začali zimnú prípravu v stredu 10. januára v domácich podmienkach, no už onedlho absolvujú sústredenie v Katare.

Fotogaléria

Príprava "belasých" začala aj s útočníkom Aleksandarom Čavričom, o ktorého je veľký záujem a generálny riaditeľ klubu Ivan Kmotrík ml. naznačil, že 29-ročný Srb zrejme odíde. Okrem Čavriča eviduje Slovan záujem ešte o ďalších troch hráčov. Jedným z nich je aj obranca Lucas Lovat.

"Každý rok je to podobné. Pracovali sme aj počas sviatkov. Pripravovali sme si stratégiu v prípade odchodov a príchodov hráčov. Ponuky máme na štyroch hráčov, zaoberáme sa tým. Ak by prišlo k dohode, sme pripravení nahradiť ich," povedal Ivan Kmotrík.

Na snímke v popredí Alexandar Čavrič počas štartu zimnej prípravy klubu ŠK Slovan Bratislava pred jarnou časťou futbalovej Niké ligy.
Slovan odštartoval zimnú prípravu: Jarná časť bez najväčšej hviezdy? Zobraziť článok

"Najhorúcejší artikel je Čavrič, majú o neho záujem v okolitých krajinách, ale aj v Číne a Japonsku. Nie je to definitíva, ale podľa mňa odíde, lebo ponuka je zaujímavá pre neho, aj pre klub. Budem sa s ním rozprávať a budeme sa snažiť urobiť to najlepšie pre Slovan. Ale máme namiesto neho pripravenú náhradu a som presvedčený, že tento hráč si jeho miesto zastane. Lovatovi končí v lete zmluva, takže rokujeme aj o predĺžení kontraktu, ale aj o prestupe. Uvidíme, čo z toho bude, ale aj namiesto neho máme pripravenú náhradu," uviedol Kmotrík ml.

Aleksandar Čavrič je aktuálne najväčšou ofenzívnou silou Slovana.
Slovan sa v príprave stretne so zvučnými tímami: Čaká ich cesta do Kataru! Zobraziť článok

"Ak Čavrič odíde, na druhý deň je tu nový hráč! Ak zostane, tak možno ostaneme v takom stave, ako sme boli a mužstvo bude zložené tak, ako je teraz," povedal tréner Weiss a pokračoval: "Máme v hľadáčiku hráčov z našej ligy, ale i zahraničného reprezentanta."

Otvorený je aj príchod Róberta Polievku, o útočníka Banskej Bystrica má Slovan záujem už dlhší čas. "Rokovali sme aj cez sviatky, naposledy včera. My chceme lacnejšie kúpiť, Bystrica chce drahšie predať a keď sa niekde stretneme, bude to najlepšie," vysvetlil tréner Vladimír Weiss.

{{ poll.title }}

{{ question.text }}
  • {{ displayedQuestions > 1 ? 'Stránka' : 'Otázka' }} {{ currentPage }}/{{ totalPages }}
{{ question.text }}
{{ answer.text }}
{{ displayPercent ? Number(answer.percent).toFixed(2) + '%' : answer.votes }}
Hlasovalo: {{ poll.votes }}
Vyhodnotenie
Úspešnosť
{{ succeeded.percent }}%
Počet správnych odpovedí
{{ succeeded.count }}/{{ questions.length }}
Ďakujeme za vyplnenie dotazníka.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});