Regenda už vyše mesiaca chýba svojmu tímu: Kedy sa vráti na ľad?

Skvelá správa! Po siedmich týždňoch sa na ľade opäť objavil útočník Pavol Regenda (24), ktorý si koncom novembra privodil zranenie v ...
  • Zdroj: instagram/sdgullsahl

Skvelá správa! Po siedmich týždňoch sa na ľade opäť objavil útočník Pavol Regenda (24), ktorý si koncom novembra privodil zranenie v dolnej časti tela.

Slovenský útočník Pavol Regenda patrí medzi najväčšie hviezdy San Diega.
Smutná správa zo zámoria: Pavol Regenda sa zranil! Ako dlho bude mimo hru? Zobraziť článok

„Regenda má zranenie v dolnej časti tela a jeho stav budeme posudzovať z týždňa na týždeň,“ informoval zámorský klub na sociálnej sieti o zdravotnom stave nášho útočníka, čím dal najavo, že absencia bude trvať dlhší čas. A to sa aj potvrdilo, keďže slovenský reprezentant vynechal doposiaľ 13 stretnutí svojho tímu.

Regenda mal pritom skvelý štart do sezóny a do doby zranenia stihol v 17-ich dueloch streliť až 10 gólov a na 3 prihrať. S takýmito výkonmi klopal na dvere do prvého celku Anaheimu, ktorý ho v lete 2022 podpísal ako nedraftovaného hráča a v minulom ročníku dokonca za Káčerov odohral 14 súbojov a strelil aj premiérový gól. „Mojim cieľom je v novej sezóne získať opäť miesto v prvom mužstve Anaheimu,“ povedal ešte počas leta pre Nový Čas Regenda.

Na farme v San Diegu si robí Regenda skvelé meno.
Regenda s ďalším fantastickým gólom: Dostane pozvánku do NHL? Zobraziť článok

Dobrou správou je, že klub v pondelok na svojich sieťach zverejnil fotku, ako Regenda už naplno trénuje na ľade, takže v blízkom čase by sa mohol vrátiť do zostavy San Diega.

Sezóna 2022/2023 v číslach

San Diego – AHL

zápasy: 17

góly: 10

asistencie: 3

body: 13

 

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk