Dohra kauzy Hudáček: Aha, ako sa Jágr verejne vysmieval!

V posledných dňoch rezonovala kauza okolo slovenského brankára Júliusa Hudáčka (35) a jeho príchodu do Kladna. Po tom, ako si napokon ...
  • 11Galéria
  • Zdroj: TASR/Martin Palkovič, SITA/AP

V posledných dňoch rezonovala kauza okolo slovenského brankára Júliusa Hudáčka (35) a jeho príchodu do Kladna. Po tom, ako si napokon Slovák našiel angažmán v Nemecku, Jaromír Jágr (51) verejne vysmial novinárov na sociálnej sieti!

Fotogaléria

Obrovský rozruch vyvolala nedávno správa o tom, že slovenský brankár Július Hudáček podpísal zmluvu s Rytiermi Kladno. Dôvodom je, že Hudáček aj po invázii Ruska na Ukrajinu naďalej pôsobil v KHL a nič si nerobil z verejnej kritiky za podporu režimu Vladimira Putina. Majiteľ Kladna Jaromír Jágr aj kapitán tímu Radek Smoleňák sa Hudáčka zastávali. Až do momentu, kým fanklub Kladna nevyhlásil bojkot. Vedenie klubu reagovalo a po dvoch dňoch ukončilo spoluprácu s Hudáčkom. Napriek tomu si podľa českých médií prišiel na 15-tisíc eur.

Na snímke bývalý slovenský reprezentačný brankár Július Hudáček.
Bez klubu dlho neostal! Július Hudáček si našiel nový tím: Fanúšikovia sa z jeho príchodu tešia! Zobraziť článok

Majiteľ klubu a legendárny český útočník Jaromír Jágr sa do celej kauzy poriadne vložil a príchod Hudáčka bránil ako lev. "Ja tiež nechodím k tebe domov, aby som sa pýtal tvojej manželky! Nemáš rešpekt, pretože inak by si sa ma na to, ku.va, nepýtal!," zúril napríklad na novinára českého Blesku. Opačný postoj ale zaujal bývalý hviezdny útočník NHL a v súčasnosti asistent trénera v Kladne Jakub Voráček, ktorý si počas Hudáčkovho dvojdňového "pôsobenia" v klube zobral voľno z "rodinných dôvodov", ako informuje isport.cz. Voráček patrí medzi veľkých kritikov Putina a jeho režimu.

Netrvalo dlho a Július Hudáček si našiel nový angažmán v nemeckom Frankfurte. A to bol impulz, po ktorom sa Jaromír Jágr vysmial kolážou na instagrame trom českým novinárom, ktorých vo svojom príspevku aj menoval.

Môžete si to pozrieť TU

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});