Syn zosnulého Pavla Demitru v problémoch: Čo bude s Lucasom?!

Ako to s ním bude ďalej? Lucas, syn legendárneho slovenského hokejistu Pavla Demitru, prežíva veľmi náročné obdobie svojej kariéry.
  • Zdroj: koláž

Ako to s ním bude ďalej? Lucas, syn legendárneho slovenského hokejistu Pavla Demitru, prežíva veľmi náročné obdobie svojej kariéry.

FOTOGALÉRIA: Lucas Demitra

Stále iba 20-ročný talent sa po prechode na seniorskú úroveň pravidelne uvádzal fantastickými výkonmi. Mladému Slovákovi predpovedali mnohí svetlú budúcnosť, ale kariérnu cestu mu postupne začali krížiť nepríjemné prekážky. Zdravotné problémy mu nedovoľujú udržať sa vo väčšom zápasovom tempe, čo môže vo výraznej miere ovplyvniť jeho nemalý potenciál.

Počas jesennej časti stihol hráč AS Trenčín odohral iba 25 súťažných minút. V základnej zostave sa neocitol ani raz a drvivú väčšinu stretnutí nestrávil zo známych príčin ani na lavičke náhradníkov. Podľa dostupných informácií trápili syna niekdajšieho úspešného hokejového reprezentanta nešpecifikované problémy s chrbtom. Lucas Demitra sa momentálne nachádza v dravom veku, kedy by výkonmi mohol zaujať a vypýtať si kvalitné angažmán v zahraničí. Komplikácie tohto charakteru mu to ale nateraz neumožňujú.

Aktuálne piaty celok tabuľky Niké ligy odštartoval prípravu na nadchádzajúcu časť súťaže. Na trávniku nechýbal ani perspektívny stredopoliar. „Lucasovi zdravotné problémy rôzneho charakteru nedovolili urobiť posun v kariére, aký by sme si všetci vrátane jeho samotného predstavovali. Je súčasťou mužstva a nastupuje do zimnej prípravy tak ako ostatní naši hráči. Plne ho podporujeme a veríme, že ukáže svoje potenciál. Aby sa tak stalo, potrebuje sa koncentrovať na svoje ciele a trpezlivo pracovať,“ povedal pre web šport24.sk Martin Galajda, hovorca trenčianskeho futbalového klubu.

Spomínaný portál oslovil takisto samotného futbalistu, ktorý však údajne odmietol poskytnúť akékoľvek vyjadrenie s odôvodnením, že sa aktuálne chce sústrediť na futbal a pre médiá bude dostupný až po tom, čo začne pravidelne hrávať.

Thierry Henry prezradil, že v mladosti a počas svojej bohatej kariéry trpel depresiami.
Thierry Henry s emotívnym priznaním: Plakal som takmer každý deň... Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});