Lyžiarsky pár Shiffrinová a Kilde si užívajú lásku: Priateľ na Mikaelu vytasil vajcia

Už tretí rok tvoria jeden z najznámejších športových párov sveta Američanka Mikaela Shiffrinová (28) a Nór Aleksander Aamodt Kilde (31). ...
  • Zdroj: ig/mikaelashiffrin

Už tretí rok tvoria jeden z najznámejších športových párov sveta Američanka Mikaela Shiffrinová (28) a Nór Aleksander Aamodt Kilde (31). Hviezdni lyžiari svoju lásku neskrývajú a ukazujú ju pri každej príležitosti.

FOTOGALÉRIA: Aleksander Aamodt Kilde a Mikaela Shiffrinová

A hoci je to náročné, čo najviac žijú v spoločnej domácnosti, kde teda rozhodne neplatí, že iba žena je za sporákom.

Hoci je ženský a mužský kalendár Svetového pohára z veľkej časti rozdielny, zaľúbený pár si tak organizuje svoj program, aby boli čo najčastejšie spolu. Tréningové tábory preto koncipujú na rovnaké miesta, vďaka čomu môžu spolu bývať počas tréningových dní. A radi sa zábermi zo spoločných chvíľ pochvália aj fanúšikom na sociálnych sieťach.

V minulosti Mikaela prekvapila svoju lásku, keď ju snímala v sprche, a zábery pridávajú aj z postele. Najnovšie sa americká hviezda pochválila tým, aký je Kilde vzorný priateľ. Natočila totiž video, v ktorom ukazuje, ako jej pripravuje na raňajky vajcia. „Verím, že mu to takto šikovne pôjde aj na svahu,“ uviedla najlepšia lyžiarka histórie.

A Kildemu to na náročnom svahu vo švajčiarskom Adelbodene naozaj išlo,
keďže prekvapujúco obsadil v obrovskom slalome, ktorý nie je jeho najsilnejšou disciplínou, druhé miesto. To Shiffrinovej „vajíčková“ príprava na Kranjsku Goru evidentne nesadla, keďže v obráku bola až deviata a slalomové preteky nedokončila už v prvom kole, keď vypadla kvôli „špicaru“. O to viac však bude motivovaná, aby reparát zložila v blízkom čase.

 

 

BEŽNÝ DEŇ

Shiffrinová tiež odhalila, ako vyzerá jej bežný deň, keď práve nie je v prítomnosti priateľa. Pre profesionálnu športovkyňu sa začína už skoro ráno ľahkými raňajkami o 7.15 hod., následne sa presúva na kopec, na ktorom štartuje prvý tréning po 9.00 hod. Približne po hodine sa presúva opäť do jedálne, kde si dá druhé a výživnejšie raňajky. Občas si dopraje aj nezdravý donut. Poobede sa venuje regenerácii, keď sa oblečie do plaviek a ide si zaplávať do bazéna. Podvečer ju čaká masáž, po ktorej si dopraje večeru a následne má čas pre seba.

NAJBLIŽŠIE DNI

Mužov čaká od zajtra program rýchlostných disciplín vo švajčiarskom Wengene, kde bude Kilde patriť k najväčším favoritom v zjazde i super-G. Predĺžený víkend na dlhých lyžiach čaká aj ženy. V rakúskom Zauchensee sa pôjdu dve super-G a jeden zjazd. Petra Vlhová to však vynecháva, keďže trénuje v Jasnej. Najbližšie Shiffrinovú vyzve v utorok 16. januára v nočnom slalome vo Flachau.

Paulína si prechádzku s dcérkou Romankou takto užívala.
Bátovská Fialkovová ukázala dcérku: Prvú prechádzku neprekazil ani dážď! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});