V Topoľčanoch zložili útok z dvoch Rusov a Ukrajinca: Sledujte, čo vyviedli súperom!

V klube HC Topoľčany spravilo nedávno vedenie tímu riskantný ťah, ktorým sa rozhodlo oživiť svoju zostavu v druhej najvyššej slovenskej ...
  • Zdroj: fb/HC Topoľčany

V klube HC Topoľčany spravilo nedávno vedenie tímu riskantný ťah, ktorým sa rozhodlo oživiť svoju zostavu v druhej najvyššej slovenskej hokejovej lige.

Na ľade sa totiž spojili dvaja hokejisti z Ruska a jeden z Ukrajiny. A čo je ešte viac prekvapujúce, všetci traja sa presadili v jednom útoku, kde spoločne vytvárajú neuveriteľnú synergiu. 

V klube HC Topoľčany brázdia ľad rusi Viktor Šachvorostov (28) s Andrejom Legalinom (23) a ukrajinec Oleksandr Plochotnik (21). Táto medzinárodná kombinácia vytvorila elitný útok, ktorý sa stal hrozbou pre súperov v našej druhej najvyššej hokejovej súťaži. Hoci by niekto vzhľadom na súčasnú situáciu očakával napätie a rivalitu medzi ruskými a ukrajinskými hráčmi, opak je pravdou.

Pri piatkovom triumfe proti Gladiators Trnava 7:4 sa ukázalo, že táto trojica je doslova na nezastavenie! Spolu nazbierali v tomto dueli úctyhodných 13 kanadských bodov, čím jasne potvrdili svoje schopnosti a prínos pre tím.

Asi nikoho potom neprekvapí ani fakt, že všetci traja sa momentálne nachádzajú v TOP 4 bodovania celej súťaže. Ich individuálna výnimočnosť sa prejavuje nielen v samotných výkonoch, ale aj v tímovej dynamike, ktorá posúva HC Topoľčany v hierarchii súťaže.

Takto sa zdá, že nekonvenčný krok v podobe medzinárodného hokejového tria sa pre HC Topoľčany stal výhrou na viacerých frontoch. Budúcnosť tímu s nimi na ľade sľubuje nielen vzrušujúce zápasy, ale aj možné posunutie sa na vyššie priečky.

Popradskí fanúšikovia boli v napätí a netrpezlivo očakávali, aké hviezdne meno doplní ich káder.
Poprad predstavil očakávanú posilu! Fanúšikovia zúria: Robíte si z nás srandu?! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk