Slovenský reprezentant je v Dauhe už po operácii členka: Stihne Škriniar šampionát?

Už má po zákroku! Reč je o slovenskom futbalistovi Milanovi Škriniarovi (28), ktorý v pondelok podstúpil v katarskej Dauhe operáciu ľavého ...
  • Zdroj: fcb/sfz

Už má po zákroku! Reč je o slovenskom futbalistovi Milanovi Škriniarovi (28), ktorý v pondelok podstúpil v katarskej Dauhe operáciu ľavého členka. Stopér francúzskeho veľkoklubu Paríž Saint-Germain si zranenie privodil pred týždňov v pohárovom súboji.

FOTOGALÉRIA: Milan Škriniar

Slovenskí fanúšikovia a najmä kouč Francesco Calzona (55) majú obavy, či sa kapitán nášho výberu stihne dať dokopy pred júnovým štartom európskeho šampionátu!

Hancko ako náhrada za Škriniara? PSG chce slovenského obrancu: Čo na to Feyenoord? Zobraziť článok

Kapitán slovenskej reprezentácie si zranil členok minulú stredu v zápase o francúzsky Superpohár proti FC Toulouse (2:0). Hoci zdvihol nad hlavu svoju prvú trofej v novom pôsobisku, duel v Parku princov nedohral. V 71. minúte pre zranenie prenechal miesto na ihrisku Brazílčanovi Beraldovi.

„Milan má vykĺbené laterálne peroneálne šľachy v ľavom členku a podstúpi o pár dní operáciu v nemocnici v Dauhe,“ uviedol klub na svojej oficiálnej webovej stránke.

Škriniar získal s PSG svoju prvú trofej od letného prestupu z Interu Miláno.
Milan Škriniar je v katarskej Dauhe: Prvé FOTO po operácii Zobraziť článok

To, čo Parížania aj avizovali, sa v pondelok stalo realitou. Škriniara operoval v katarskej Dauhe doktor Pieter D’Hooghe. „V najbližších dňoch bude odpočívať a potom začne s rekonvalescenciou,“ reagoval Paríž Saint-Germain v krátkom vyhlásení, v ktorom nešpecifikoval dĺžku absencie nášho kapitána reprezentácie. Tá sa odhaduje na niekoľko týždňov a možno aj mesiacov. Otázna tak zostáva aj jeho účasť na tohtoročných ME v Nemecku, ktoré štartujú v polovici júna.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});