Futbalista Verony sa s rodinou bojí o život: Hrozia im smrťou po nepremenenej penalte!

Takú divočinu ešte nezažil! Francúzsky legionár talianskej Verony Thomas Henry vystriedal štvrťhodinu pred koncom zápasu s Interom Miláno ...
  • Zdroj: Getty Images

Takú divočinu ešte nezažil! Francúzsky legionár talianskej Verony Thomas Henry vystriedal štvrťhodinu pred koncom zápasu s Interom Miláno (1:2) slovenského reprezentanta Ondreja Dudu a 45 sekúnd nato strelil vyrovnávajúci gól.

FOTOGALÉRIA: Thomas Henry

Tretí tím Serie A držal na trávniku lídra súťaže cennú remízu, no nevydržal. V nadstavenom čase strhol vedenie na stranu Nerazzurri Frattesi. Favorita však mohol vo finiši obrať o víťazstvo práve 29-ročný Henry. Hlavný rozhodca v 10. minúte nadstavenia po zhliadnutí videa nariadil pokutový kop v prospech Verony, ale Francúz ho nepremenil. To rozpútalo vášne medzi fanúšikmi Hellasu.

Tí sa teraz jemu i jeho rodine vyhrážajú smrťou. „Dúfam, že všetci, ktorí si myslia, že poznajú futbal lepšie ako ktokoľvek iný, urážajú moju rodinu a želajú jej smrť, nájdu jedného dňa pokoj vo svojich životoch,“ napísal Henry na svojom instagramovom profile.

Henry prišiel do Verony pred dvoma rokmi z Benátok. Predtým hrával v nižších francúzskych súťažiach. Dudov a Suslovov spoluhráč napriek vyhrážkam myslí pozitívne a do budúcnosti sa pozerá s optimizmom. „Raz vyhráte, raz prehráte, raz skórujete, raz gól nedáte. Taký je život futbalistu. Som hrdý na to, že som po roztrhnutí krížnych väzov skóroval druhýkrát v kariére na San Siro,“ dodal Henry.

Kylian Mbappé v drese PSG.
Bude sa Mbappé po sezóne sťahovať? Už sa mal dohodnúť s týmto klubom Zobraziť článok

Ruskí futbalisti na čele s Dziubom (vľavo) došli na domácich MS až do štvrťfinále.
Šokujúce vyhlásenie exreprezentanta Ruska: Na MS 2018 sme kúpili naše zápasy! Zobraziť článok

Okolo Cristiana Ronalda je v posledných týždňoch poriadne rušno.
Ronaldova reakcia sa stala hitom: Totálny výsmech! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});