Pospíšil opäť bodoval, chýbal mu Ružička: Máme spoločné rituály!

Slovenský hokejový útočník Martin Pospíšil (24) sa asistenciou podieľal na gólovom zásahu Calgary, ale z víťazstva sa nakoniec neradoval. ...
  • Zdroj: SITA/AP

Slovenský hokejový útočník Martin Pospíšil (24) sa asistenciou podieľal na gólovom zásahu Calgary, ale z víťazstva sa nakoniec neradoval. Hokejisti Flames prehrali na ľade Chicaga 3:4.

Rodák zo Zvolena sa zapísal do kanadského bodovania v NHL už v druhom zápase v rade. V zápase s Chicagom mal podiel v 14. minúte na prvom góle hostí, keď v útočnom pásme výborne napádal súpera. Získal puk a prihrával na vyrovnávajúci gól Nazema Kadriho.

„Mrzí nás dnešná prehra, ale stále je pred nami veľa zápasov,“ prezradil pre Nový Čas Pospíšil. Calgary sa momentálne pohybuje v tabuľke na hranici play-off. „Každý zápas je teraz veľmi dôležitý. Teraz hráme proti súperom, ktorí bojujú o najlepšiu osmičku. Nemôžeme si dovoliť prehrať,“ ozrejmil dvadsaťštyriročný útočník. Viac sa dozviete vo Videu!

V zostave Calgary chýbal Adam Ružička. „Spolu sa vždy hecujeme a máme s Adamom pred zápasom rôzne rituály. Dúfam, že ďalší duel bude naspäť v zostave,“ podotkol Pospíšil, ktorý má na konte v aktuálnej sezóne NHL deväť bodov za štyri góly a päť asistencii.

Martin Fehérváry (vpravo) v tvrdom súboji s Phillipom Danaultom.
Fehérváry všetkých vystrašil: Schytal tvrdý bodyček, z ľadu sa ledva postavil Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk