Bátovská Fialkovová ukázala dcérku: Prvú prechádzku neprekazil ani dážď!

Žiari šťastím! Slovenská biatlonistka Paulína Bátovská Fialková (31) prežíva najšťastnejšie obdobie v živote. Na Štedrý deň sa totiž ...
  • Zdroj: instagram/paja.fialkova

Žiari šťastím! Slovenská biatlonistka Paulína Bátovská Fialková (31) prežíva najšťastnejšie obdobie v živote. Na Štedrý deň sa totiž stala prvýkrát mamou, keď porodila dievčatko Romanku.

FOTOGALÉRIA: Paulína Bátovská Fialková

Svoju dcérku včera zobrala prvýkrát na prechádzku a vôbec jej nevadilo, že vonku jemne pršalo... „Prší – neprší, už sme nemohli čakať. Romi má dnes dva týždne, takže najvyšší čas otestovať svoje fáro,“ napísala včera na sociálnu sieť rodáčka z Brezna a prvýkrát zobrala svoju malú dcérku na prechádzku v kočíku.

Bývalý úspešná biatlonistka si aj napriek sýchravému počasiu pobyt s malou dcérkou na vzduchu užívala aj v spoločnosti manžela Miloša. Obaja dostali pod stromček ten najkrajší vianočný darček, keďže Romanka sa narodila na Štedrý deň. „Romana, 24. 12. 2023, náš vianočný zázrak,“ takto Paulína svetu oznámila, že sa stala mamičkou.

Zábery z prechádzky nájdeš vo FOTOGALÉRII!

Účastníčka troch zimných hier zatiaľ oficiálne biatlonovú kariéru neukončila. „S biatlonom som sa definitívne po minulej sezóne nerozlúčila. Potrebovala som zmenu, pauzu. Získať odstup a nadhľad, keďže som prežívala istú formu vyhorenia. Už teraz sa pozerám na veci iným pohľadom, a to neubehol ešte ani rok. No pravda je aj to, že si zatiaľ neviem predstaviť, ako by bolo možné skĺbiť materstvo a vrcholový šport. Určite nechcem odložiť dieťa na vedľajšiu koľaj,“ povedala Paulína nedávno pre Nový Čas. 

Vo veku 60 rokov zomrel kulturista a powerlifter Joe Ladnier.
Záhadná smrť športovej legendy († 60): Srdcervúci odkaz dcéry a syna! Zobraziť článok

Hudáček v Kladne poriadne ani nezačal a hneď aj skončil.
Vzbura proti Hudáčkovi v Kladne: Jágr zúril, padali aj vulgarizmy! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});