Karlos Vémola dostal nečakanú ponuku: Zmení profesiu?

Český bojovník MMA Karlos Vémola (38) priznal, že dostal veľmi nečakanú a lukratívnu ponuku. Musel však odmietnuť a prezradil aj dôvod, ...

Český bojovník MMA Karlos Vémola (38) priznal, že dostal veľmi nečakanú a lukratívnu ponuku. Musel však odmietnuť a prezradil aj dôvod, pre ktorý sa tak rozhodol.

Fotogaléria

Z klietky do politiky? Karlos Vémola priznal, že dostal veľmi netradičnú ponuku, ktorú však odmietol. "Ja teraz dostávam plno návrhov od politických strán. Napríklad nedávno ma oslovila strana PRO na čele s Jindřichom Rajchlom,“ vyhlásil Terminátor pre CNN Prima News.

Napriek tomu, že podľa jeho slov išlo o lukratívnu ponuku, odmietol a vysvetlil dôvod, ktorý ho k tomu viedol. "Hovoril som si, že tí politici musia mať ale peňazí. Ponúkali mi celkom veľké finančné čiastky, keby som ich volebný program podporil. A ja im hovorím: My športovci ani na také peniaze nie sme úplne zvyknutí. Ja síce peniaze mám rád, ale snažím sa byť celý život nepolitický."

Párik si vyrazil na romantickú večeru.
Manželka Vémolu prehovorila: TAKTO zareagovala na prekvapivé KO Zobraziť článok

"Politika rozdeľuje spoločnosť. Samozrejme, že niektoré ich názory napríklad môžem zdieľať a s niektorými nesúhlasiť, ale nechcem miešať politiku so športom,“ hovoril český bojovník, ktorý v minulosti zápasil aj v prestížnej organizácii UFC.

"Bol som pozvaný priamo na schôdzku ich strany, strávil som s nimi večer a ospravedlnil sa, že ma to síce teší, že o mňa majú záujem, ale budem musieť odmietnuť. Pretože politike úplne nerozumiem a nerád by som sa angažoval v niečom, čo úplne nepoznám a s niečím napríklad aj nesúhlasím. Rozišli sme sa v dobrom, ale nedohodli sme sa,“ dodal Vémola.

Jeho kariéra profesionálneho bojovníka MMA sa blíži ku koncu. Koncom roku utrpel ťažké KO v prvom kole od Samuela "Piráta" Krištofiča vo svojom rozlúčkovom zápase v pražskej O2 Aréne. Pred sebou má absolútnu rozlúčku so svetom MMA, v lete sa predstaví v Odvete storočia proti Attilovi Véghovi na futbalovom štadióne Eden v Prahe, na ktorom hrá svoje domáce zápasy Slavia.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});