Tenisová hviezda dcérou diabla: Zabijem ťa, ak ma nezabiješ prvý!

Štvornásobná grandslamová šampiónka a bývalá svetová jednotka Naomi Osaková dcérou diabla! Šokujúce odhalenie priniesla jej sestra Mari, ...

Štvornásobná grandslamová šampiónka a bývalá svetová jednotka Naomi Osaková dcérou diabla! Šokujúce odhalenie priniesla jej sestra Mari, neskutočné, ako sa mal ich otec správať k svojej rodine.

Fotogaléria

Šokujúce odhalenie! Sestra štvornásobnej grandslamovej šampiónky a bývalej svetovej jednotky Naomi Osakovej Mari priniesla na sociálnej sieti instagram závažné obvinenia voči ich otcovi. Tvrdí, že členov svojej rodiny obťažoval a zneužíval. Naomi Osaková sa vracia na okruh po 15-mesačnej prestávke, ktorú si dala na to, aby vyriešila svoje psychické problémy a tento čas využila na to, aby sa stala matkou.

Najlepší srbský tenista Novak Djokovič.
Dobrá správa pre slovenských tenistov! Srbi proti nám nenastúpia v najsilnejšom zložení Zobraziť článok

Jej sestra Mari v príspevku na instagrame priniesla závažné obvinenia na ich otca Leonarda Francoisa. Tento príspevok neskôr vymazala, ale screenshot z neho môžete nájsť v našej galérii TU.

"Chcem, aby si vedel, aká som z teba sklamaná a znechutená ako z otca a človeka celkovo. Zlyhal si v každom smere. Od mojej mladosti si ma zneužíval a naďalej pokračuješ v obťažovaní mojej matky. Pokračuješ v citovom týraní a narúšaní nášho domova napriek tomu, že máš svoj vlastný," písala Mari Osaková vo svojom instagramovom príspevku.

"Dávam to verejne najavo, pretože si zbabelec, ktorý sa ukrýva za svoju fyzickú schopnosť zbiť ma a za naše odmietnutie privolať policajtov. Tak to je. Naozaj som s tebou skončila a nabudúce, keď uvidím tvoju tvár, zavolám políciu. Považuj to za hrozbu. Úprimne, nebudem ľutovať ak ťa zabijú po tom, ako si zranil mňa a našu rodinu. Takže sa môžeš vrátiť domov a pokračovať vo vyhrážkach, ako ma zbiješ."

"Budem sa brániť a biť sa za nás obe. Zabijem ťa, ak ma nezabiješ ako prvý, keď si prinesieš zbraň ako zbabelec. Tak pokračuj, uvidíme, aký typ človeka naozaj si, aj keď už od narodenia som vedela, že som dcérou diabla. Boh mi pomôže, keď znova príde," dodala Mari Osaková.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk