Plány známeho pánskeho magazínu stroskotali: Túto krásku chcel vyzliecť!

Plány mali, ale ostane len pri nich! Nemecké vydanie známeho pánskeho magazínu chcelo v roku 2024, keď bude hrať v tejto krajine prím ...
  • Zdroj: instagram.com/giuliagwinn

Plány mali, ale ostane len pri nich! Nemecké vydanie známeho pánskeho magazínu chcelo v roku 2024, keď bude hrať v tejto krajine prím futbal – Nemecko hostí EURO, predstaviť aj futbalovú krásu. Playboy sa zameral na jednu z hviezd nemeckej ženskej reprezentácie Giuliu Gwinnovú.

FOTOGALÉRIA: Giulia Gwinnová

Hráčka Bayernu Mníchov po pretrhnutí krížneho väzu dlho bojovala o účasť na minuloročných majstrovstvách sveta žien, no márne. Bola tam len ako komentátorka televízie.

Gwinnová je výbornou futbalistkou, na MS 2017 ju zvolili za najlepšiu mladú hráčku a na ME 2022, kde Nemky prehrali vo finále s Anglickom 2:1, bola vybraná do penaltového rozstrelu. Hráčka má na Instagrame viac ako pol milióna sledovateľov, čo je viac ako ktorákoľvek iná nemecká ženská futbalistka.

Podľa Floriana Boitina, šéfa nemeckého Playboya: „Giulia je nielen výborná športovkyňa, ale aj krásna mladá žena. Osobnosť ako ona je pre naše noviny samozrejme zaujímavá."

Je tu len jeden malý problém: vynikajúca obrankyňa povedala nie ponuke. Samozrejme, ak sumu ešte zvýšia...

Zaujímavé je to, že v roku 1989 dostala podobnú ponuku súčasná reprezentačná trénerka, dnes 55-ročná Martina Voss-Tecklenburgová.

„Mohla som za to dostať pätnásťtisíc mariek. A vôbec by som nemal problém s tým, keby ma fotili nahú. Ale nechcela sa vystavovať tomu, že bude ženský futbal redukovaný len na nahotu,“ vyhlásila Martina Voss-Tecklenburgová, ktorá dodala, že odvtedy sa na tom nič nezmenilo a je rada, že Giulia urobila rozhodnutie, ktoré urobila. „Myslím si, že magazín má super estetické fotky. Nechávam na hráčkach, ako sa rozhodnú. Ak sa opýta mňa, poviem jej argumenty proti a za neho,“ dodala.

Mimochodom, magazín to má s futbalistami obzvlášť ťažké, pretože rozhodovacie procesy sú komplikované. Hráčky majú vlastnú hlavu, ale sú povinné opýtať sa aj svojich poradcov, svojho klubu a zväzu.

Škriniar získal s PSG svoju prvú trofej od letného prestupu z Interu Miláno.
Zlé správy! Ako to vyzerá so zdravotným stavom Milana Škriniara? Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});