Slovenská hviezda NHL sa buchla po vrecku: Kúpil známu vilu Mojsejovcov!

Slovenský hokejový obranca Erik Černák sa stal novým majiteľom známej vily Mojsejovcov na Pereši, kde sa v minulosti odohrala aj reality ...

Slovenský hokejový obranca Erik Černák sa stal novým majiteľom známej vily Mojsejovcov na Pereši, kde sa v minulosti odohrala aj reality šou.

Fotogaléria

Niekdajšiu vilu Mojsejovcov na Pereši kúpil slovenský hokejista Erik Černák, informuje o tom portál šport24.sk. V minulosti sa v honosnom sídle Mojsejovcov na Pereši odohrala aj známa reality šou. Vila v žltej farbe sa vyznačovala gýčovým zariadením a luxusom.

Po rozvode Mojsejovcov a odchode Nory do väzenia bol pánom domu spevák Braňo. Neskôr sa stal majiteľom František Kabrheľ, účastník šou Mojsejovci, ktorý bol najskôr dobrým priateľom Nory, neskôr mali konflikt ohľadom peňazí a obchodných záležitostí. Podnikateľ, známy pod prezývkou Versače, kompletne premenil vilu po Mojsejovcoch - fasáda dostala tmavosivú farbu, vymenil aj nábytok, keď gýčové kúsky nahradil modernejšími.

Šťastný Šimon Nemec po strelení gólu.
Hviezdna noc Nemca: Nádherne zavesil a zavelil k obratu! Zobraziť článok

Kabrheľ sa však domu po Mojsejovcoch chcel zbaviť a vilu ponúkal na realitných stránkach za 499 tisíc eur. Prekvapením je, že o túto nehnuteľnosť prejavil záujem obranca Erik Černák, ktorý pôsobí v zámorskej NHL v tíme Tampa Bay Lightning, v drese ktorého dvakrát získal Stanleyho pohár. Podľa údajov z katastra je oficiálnym majiteľom luxusnej vily na Pereši od leta 2022. Černák vymenil plot, dlažbu a tmavosivú farbu domu zmenil na svetlejší odtieň.

Ako Černák upravil dom po Mojsejovcoch môžete vidieť TU

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});