Slováci spoznali súperov na juniorských MS: Znova derby s Čechmi

Slovenská hokejová reprezentácia do 20 rokov spoznala svojich súperov na budúcoročných MS, ktoré sa uskutočnia v kanadskej Ottawe.

Slovenská hokejová reprezentácia do 20 rokov spoznala svojich súperov na budúcoročných MS, ktoré sa uskutočnia v kanadskej Ottawe.

Fotogaléria

Slovenská hokejová reprezentácia do 20 rokov zanechala výkonmi na majstrovstvách sveta vo Švédsku dobrý dojem. Zverenci Ivana Feneša vyhrali prvé tri zápasy (vrátane triumfu s Českom 6:2) a v záverečnom zápase hrali o víťazstvo v skupine proti USA, ktorý však vysoko prehrali. Vo štvrťfinále po góle Filipa Mešára v poslednej minúte vyrovnali a poslali zápas do predĺženia, v ktorom ale stroskotali.

Na snímke uprostred bývalý hokejista Vincent Lukáč.
Vinco Lukáč kritikou nešetril, Fenešovi poriadne naložil: Kto je to? Čo robil, čítal knižky?! Zobraziť článok

Slováci už poznajú svojich súperov na budúcoročných MS, ktoré bude hostiť kanadská Ottawa. Skupiny sa skladajú na základe výsledkov a umiestnenia na predošlom juniorskom šampionáte. Slovensko obsadilo konečnú šiestu pozíciu. Na budúcoročných MSJ si v skupine zahrá znova derby s Českom, favoritom skupiny bude Švédsko a predstavíme sa aj proti Švajčiarsku a Kazachstanu.

Silnejšie sa javí zloženie A-skupiny, v ktorej sa môžeme tešiť na zámorské derby medzi domácou Kanadou a USA. Doplní ich nebezpečné Fínsko a k tomu Lotyšsko a Nemecko.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});