Lewis Hamilton otvorene: Dôvod, pre ktorý stále pretekám!

O pár dní – presne 7. januára – bude mať 39 a je z toho trochu namäkko. Zrejme aj preto Lewis Hamilton prezradil, prečo je ešte stále ...

O pár dní – presne 7. januára – bude mať 39 a je z toho trochu namäkko. Zrejme aj preto Lewis Hamilton prezradil, prečo je ešte stále vo Formule jeden.

Fotogaléria

Je to takmer neuveriteľné, ale sedemnásobný majster sveta Mercedes Lewis Hamilton čaká na svoje ďalšie víťazstvo v efjednotke od Veľkej ceny Saudskej Arábie v roku 2021. Britský pilot nedávno prezradil, že práve preto ešte neodišiel do dôchodku..

Slovenský štvorkolkový pretekár Juraj Varga.
Roman Varga o vstupe na Rallye Dakar: Pravé preteky sa začínajú až zajtra Zobraziť článok

Brit sníva o tom, že znovu zvíťazí. Že sa s Mercedesom vráti na najvyššie stupne víťazov a získa ďalší majstrovský titul. Sedemnásobný majster sveta naozaj nevyhral od Veľkej ceny Saudskej Arábie v roku 2021 čo ako sa snažil!

„Mojím snom je postaviť sa na najvyšší stupienok pódia a vidieť odtiaľ tím. Pohľad späť a vidieť vlajku svojej krajiny za sebou a tímom je jedna z najkrajších vecí na svete. Pamätám si, keď som oslavoval svoje prvé víťazstvo s týmto tímom. Mám špeciálny obrázok z roku 2015 v Austrálii, na ktorom členovia tímu plačú od radosti. Nemôžem uveriť, že môžem byť toho súčasťou. Sila tohto zážitku je veľkou súčasťou toho, čo ma poháňa. Víťazstvo v šampionáte je tiež veľkou súčasťou toho, čo ma poháňa,“ povedal Hamilton, ktorý si uvedomuje, že na to, aby sa to stalo, musí chcieť nielen on.

Ako aj to, ich čaká ťažká úloha. „Chceme stavať na tom, čo robíme s tímom, a stavať na misii 44. Neviem, ako ďaleko zájdeme, ale snažím sa ísť tak ďaleko, ako môžem, a to si vyžaduje viac peňazí,“ pokračoval.

Albon po odchode z Red Bullu od Maxa musel vyhľadať služby psychológa.
Prečo musel Verstapenov parťák v tíme k psychológovi? Trpké priznanie Alexandra Albona Zobraziť článok

Mercedes očakáva, že sa úplne prepracované auto z roku 2024 vráti na vrchol. Dodal, že podľa jeho názoru si diváci neuvedomujú, koľko času trávia všetci mimo domova a rodiny, chýbajú im dôležité udalosti pre deti, no za ten úspech to všetko stojí.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});