Koniec po dvoch dňoch: Hudáček si za Kladno nezachytá!

Fanúšikom sa príchod slovenského brankára nepáčil, klub sa rozhodol ukončiť s ním spoluprácu.

Fanúšikom sa príchod slovenského brankára nepáčil, klub sa rozhodol ukončiť s ním spoluprácu.

Fotogaléria

Priaznivci klubu z českej extraligy sa rozhodli dať vedeniu najavo, že nesúhlasia s angažovaním slovenského brankára. Ihneď po oznámení príchodu Júliusa Hudáčka do Kladna sa na sociálnych sieťach strhla veľká diskusia ohľadom jeho pôsobenia v KHL po vypuknutí vojnového konfliktu na Ukrajine. Medzi podporovateľmi klubu sa našiel iba málokto, kto by tento podpis vítal s otvorenou náručou.

Bývalý reprezentačný brankár Július Hudáček.
Hudáček rozpútal v Kladne búrku: Bojkot fanúšikov! Legendárny Jágr už má toho dosť Zobraziť článok

Fanúšikovská skupina vystupujúca pod názvom Haldaři sa rozhodla veľmi rýchlo vyhlásiť bojkot. „Od nedeľného domáceho zápasu s Hradcom nebude na štadióne visieť naša vlajka a naše miesta v kotle ostanú prázdne,“ uvádza sa vo vyhlásení.

Slovenský brankár Július Hudáček sa stal novou posilou Kladna.
Český expert sa ostro pustil do Júliusa Hudáčka: Správa sa ako mladý a sprostý! Zobraziť článok

Rytíři Kladno museli ihneď reagovať a vedenie klubu sa rozhodlo ukončiť spoluprácu so slovenským brankárom po dvoch dňoch od podpísania zmluvy.

Slávna speváčka s dresom jej obľúbenca.
AKTUALIZOVANÉ Taylor Swift prekvapila zámorie: Takéto slová o Jurajovi Slafkovskom by čakal len málokto! Zobraziť článok

"Vážení fanúšikovia a partneri klubu, Rytíři Kladno oznamujú, že prišlo k ukončeniu spolupráce s gólmanom Júliusom Hudáčkom. Toto rozhodnutie sme urobili po zhodnotení všetkých aspektov súvisiacich s jeho angažovaním. Dospeli sme k záveru, že pokračovanie spolupráce nie je v záujme klubu, ani v záujme hráča. Čaká nás najdôležitejšia časť sezóny a veríme, že do nej pôjdeme s fanúšikmi, partnermi a všetkými podporovateľmi nášho klubu ako jeden tím," napísalo Kladno v oficiálnom vyjadrení.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});