Status slovenského kapitána vás chytí za srdce: Dojemné slová Adama Sýkoru!

Nádherné slová kapitána reprezentácie do 20 rokov. Adam Sýkora uverejnil na Instagrame dojemný status.
  • 6Galéria
  • Zdroj: koláž Športový Čas (foto: tasr, ig)

Nádherné slová kapitána reprezentácie do 20 rokov. Adam Sýkora uverejnil na Instagrame dojemný status.

Fotogaléria

MS juniorov sa pre slovenských hokejistov skončili vo štvrťfinále. Slovákov vyradili húževnatí Fíni. Naši reprezentanti však na turnaji ukázali obrovskú chuť bojovať za Slovensku, ale i to, že sú skvelou partiou. Kapitán reprezentácie do 20 rokov Adam Sýkora sa rozhodol verejne poďakovať svojim spoluhráčom. Na Instagram napísal emotívny status. 

Na snímke bývalý slovenský reprezentačný brankár Július Hudáček.
Koniec po dvoch dňoch: Hudáček si za Kladno nezachytá! Zobraziť článok

„Legendárna partia! Bola to pre mňa obrovská pocta a česť byť kapitánom tak úžasného mužstva na tak veľkom podujatí. Bol som ochotný pre tento tím či už na ľade alebo mimo neho obetovať všetko, pretože ste mi boli ako hokejová rodina, pri ktorej budem vždy stáť. Som veľmi vďačný všetkým za dôveru a podporu, ktorú ste nám počas celého šampionátu dávali a takisto aj celému realizačnému tímu za neskutočnú pomoc, snahu a super spoluprácu,“ píše Adam Sýkora v úvode. 

„Najviac by som sa chcel poďakovať najmä vám chlapci ročníka narodenia 2004 nielen za tento skvelý šampionát, ale za celých 5 rokov strávených s vami v juniorskej reprezentácii,“ pokračuje 19-ročný útočník.

Slávna speváčka s dresom jej obľúbenca.
AKTUALIZOVANÉ Taylor Swift prekvapila zámorie: Takéto slová o Jurajovi Slafkovskom by čakal len málokto! Zobraziť článok

„Bol to síce náš posledný turnaj, no na každého z vás mám a budem mať len tie najlepšie spomienky, na ktoré len tak nezabudnem. Boli to roky plné driny, potu, radosti, pádov, smútku, víťazstiev, prehier, zábavy, ale stálo to všetko za to. Možno sme si ten koniec predstavovali trošku lepšie, ale verím že nás to naopak naštartuje a povzbudí ešte do väčšej driny, ktorá sa nám potom vráti tým správnym smerom. Mám vás rád ´boysss´. ĎAKUJEM,“ dodal kapitán reprezentácie do 20 rokov.

Na snímke uprostred bývalý hokejista Vincent Lukáč.
Vinco Lukáč kritikou nešetril, Fenešovi poriadne naložil: Kto je to? Čo robil, čítal knižky?! Zobraziť článok

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});