Zlé správy o Škriniarovi: Môže prísť o EURO v Nemecku!

Slovenský futbalový reprezentant Milan Škriniar (28) sa zranil v drese PSG a hrozí mu predčasný koniec sezóny. Môže prísť aj o majstrovstvá ...
  • Zdroj: TASR/AP

Slovenský futbalový reprezentant Milan Škriniar (28) sa zranil v drese PSG a hrozí mu predčasný koniec sezóny. Môže prísť aj o majstrovstvá Európy v Nemecku!

FOTOGALÉRIA: PSG

Futbalisti Paríža St. Germain v základnej zostave s Milanom Škriniarom vyhrali francúzsky Superpohár po tom, ako v stredajšom zápase zdolali na ich domovskom štadióne FC Toulouse 2:0.

Kapitán slovenskej reprezentácie získal svoju prvú trofej v drese PSG od letného prestupu z Interu Miláno. V 71. minúte však pre zranenie musel opustiť trávnik. Mal si poraniť ľavý členok a hrozí mu operácia, informuje rmcsport.com.

„Všetko smeruje k niekoľkomesačnej absencii... a možno aj ku koncu sezóny. Je to tvrdá rana pre PSG pred druhou polovicou ročníka, v ktorej ju čaká aj osemfinále Ligy majstrov proti Realu Sociedad," informoval ďalej portál.

Tréner PSG Luis Enrique hneď po zápase hovoril, že Škriniar bude potrebovať niekoľkozápasovú pauzu. „Nie je to ľahké zranenie, takže počkáme, čo ukážu testy. Som si však istý, že v najbližších zápasoch bude mimo hry," povedal Enrique o slovenskom obrancovi.

Mbappé je spájaný s prestup do Realu Madrid a Saudskej Arábie.
Kylian Mbappé prelomil mlčanie: Uzavrel som dohodu! Zobraziť článok

 Na snímke v pozadí uprostred hore slovenský futbalista Paríža St. Germain Milan Škriniar oslavuje víťazstvo.
Milan Škriniar získal prvú trofej s PSG, duel nedohral Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});