Kanadský expert o postupe Čechov: Len sa poflakovali a dali náhodný gól

Tím Kanady, ktorý minulý rok ovládol majstrovstvá sveta v hokeji do 20 rokov, museli turnaj tentokrát opustiť už po štvrťfinálovom zápase, ...

Tím Kanady, ktorý minulý rok ovládol majstrovstvá sveta v hokeji do 20 rokov, museli turnaj tentokrát opustiť už po štvrťfinálovom zápase, v ktorom smolne prehrali s Českom.

Fotogaléria

K nečakanému vypadnutiu veľkého favorita sa vyjadril taktiež Allan Miller, ktorý pri kanadskom juniorskom tíme tíme pôsobil v zlatých rokoch 2022 a 2023 ako riaditeľ hráčskeho personálu. 

"Hovoríme o elitných hráčoch. Je to náš špičkový projekt na tejto úrovni. Myslím, že veľa hráčov, trénerov a manažmentu, ktorí sú tam, chápu tlak. Je v tom motivácia a je to vzrušujúce," citoval Millera portál northeastnow.com.

Mladý Slovák si na svoju šancu bude musieť ešte počkať.
Slová obrovskej chvály: Nemec je ako ťažný kôň, porazil aj Bedarda, znie z NHL! Zobraziť článok

„Suma sumárum, v zápase, ktorý sme sledovali, boli Kanaďania v posledných 40 minútach oveľa lepším tímom. V tretej tretine mohli zápas vyhrať. Pravdepodobne mohli vyhrať 5:2 alebo 6:2, ale jednoducho nenašli spôsob, ako skórovať. Je to ťažký turnaj," pokračoval vo svojom vyjadrení.

Česi sa poflakovali okolo, dali náhodný gól a už ste z turnaja vonku. Je to sklamanie pre mnohých veľmi dobrých ľudí, ktorí sú teraz vo Švédsku, a sklamanie pre mnohých skvelých mladých mužov, ktorí boli v tomto tíme. Dostali zlý úder a je ťažké, že sú mimo hry,“ zakončil Miller.

Na snímke Petra Vlhová a Mikaela Shiffrinová.
Vlhová pred najbližším slalomom: TOTO povedala o rivalite so Shiffrinovou Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});