Valábik o rozhodujúcom kikse Štrbáka: TOTO je definitívnou smrťou hokejistu!

Nespokojnosť sa valila z každej strany! Slovenský obranca Maxim Štrbák (18) sa stal terčom kritiky po tom, ako v predĺžení štvrťfinálového ...

Nespokojnosť sa valila z každej strany! Slovenský obranca Maxim Štrbák (18) sa stal terčom kritiky po tom, ako v predĺžení štvrťfinálového zápasu MS20 s Fínskom vyrobil chybu, po ktorej nás následne Suomi gólovo vytrestali a my sme sa tak so šampionátom definitívne rozlúčili.

Fotogaléria

Na jeho obranu sa teraz postavil bývalý obranca a dnes televízny expert Boris Valábik (37).

Slovenský tím sa vydal v utorkovom štvrťfinále do súboja so silným fínskym súperom. Tréner Ivan Feneš poveril bojovať na ľade v úvode predĺženia ako jediného obrancu práve Štrbáka. Bohužiaľ, bol to práve Štrbák, kto sa stal nešťastným hrdinom fínskej výhry.

Jere Lassila, strelec rozhodujúceho gólu, využil správny moment, keď nášho zadáka šikovne obkorčuľoval a predral sa tak k víťaznému okamihu. „Snažil som sa v rozhodujúcej situácii zabrániť útočiacemu hráčovi, no stiahol si puk na stred a nestihol som zareagovať.

Holden s obrovským hnevom v očiach dôrazne dohováral Jurčovi.
Valábik o drsnej výmene názorov Jurča s trénerom na striedačke: Emočný kolaps za hranicou! Zobraziť článok

Veľmi ma to mrzí,“ sypal si popol na hlavu Štrbák, ktorého celý šampionát zdobil sebavedomý šibalský úsmev, ktorý mu však v závere turnaja rýchlo zmizol z tváre.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});