Slováci zúria: Kolega, toto už bolo cez čiaru! Český komentátor prehovoril

Rivalita k športu patrí, ale toto už prekročilo hranice profesionality! Po slovách českého komentátora Slováci na internete priam zúria. ...

Rivalita k športu patrí, ale toto už prekročilo hranice profesionality! Po slovách českého komentátora Slováci na internete priam zúria. Ako si to mohol dovoliť?!

Fotogaléria

„V Česku je obrovská radosť, pretože Slováci vypadli a my postupujeme ďalej,“ povedal v priamom prenose Českej televízie expert Milan Antoš. Na celú situáciu zareagovali pre Nový Čas aj jeho slovenskí kolegovia z televíznej brandže, ktorí si o celej veci myslia svoje...

Cesta slovenských juniorov sa na svetovom šampionáte do 20 rokov skončila vo štvrťfinále. Zverencom hlavného trénera Ivana Feneša sa nepodarilo prelomiť deväť rokov trvajúce prekliatie, keď skončili tesne pred semifinálovými bránami. Rovesníkom z Fínska podľahli naši chlapci napriek bojovnému výkonu 3:4 po predĺžení. Hneď po rozhodujúcom góle zavládlo v tábore reprezentantov s dvojkrížom na hrudi obrovské sklamanie. Sen o úspechu zohratej partie sa rozplynul.

Krátko po nás sa do akcie vrhli Česi, ktorých sme na úvod základnej skupiny zdolali vysoko 6:2. Ak chceli postúpiť do boja o medaily, potrebovali zdolať favorizovanú Kanadu. Obrovský šok nastal jedenásť sekúnd pred koncom, keď si zámorský celok tečoval strelecký pokus do vlastnej bránky. Senzácia bola na svete, naši západní susedia postúpili medzi kvarteto najlepších. Čechmi veľmi lomcovali emócie. Poriadne uniesť sa dal takisto expert Českej televízie Milan Antoš. „V Česku je obrovská radosť, pretože Slováci vypadli a my postupujeme ďalej,“ povedal priamo do éteru kolega Roberta Zárubu, čím pobúril poriadnu časť priaznivcov spod Tatier.

Juraj Slafkovský v súboji o puk.
Juraj Slafkovský zažiaril v NHL: Zámorskí experti okamžite reagujú! Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});