Drsné slová na adresu Mbappého: Ufňukaný chlapec, musí vypadnúť preč!

Futbalová superstar Kylian Mbappé (25) schytal studenú sprchu! Francúzska legenda a majster sveta z roku 1998 Christophe Dugarry (51) ...

Futbalová superstar Kylian Mbappé (25) schytal studenú sprchu! Francúzska legenda a majster sveta z roku 1998 Christophe Dugarry (51) bez servítky povedal, čo si o hráčovi PSG myslí.

Fotogaléria

FOTOGALÉRIA: Kylian Mbappé

Prestupová sága Mbappého opäť naberá na sile, šušká sa, že jeho odchod z Paríža je hotová vec. Minulý rok v lete Francúz oznámil, že nemá v úmysle predĺžiť zmluvu s PSG, ktorá mu vyprší po sezóne. Prestup bol už v tom čase možný, ale napokon útočník zostal v Paríži.

Médiá však stále píšu o Mbappého odchode. Podľa novinára Ramona Alvareza de Mona sa očakáva, že Real Madrid dokončí všetky prestupové formality začiatkom januára. Francúzsky denník Le Parisien zase informoval, že do boja o Francúza sa zapojil aj Liverpool.

Legendárny francúzsky futbalista Dugarry má už plné zuby tohto divadla a rázne skritizoval Mbappého. „Z hĺbky srdca dúfam, že odíde preč. Myslím si, že prešľapuje na mieste, je stále viac čitateľnejší. Chýba mu sila a charakter na futbalové bitky. Všímam si, že v niektorých zápasoch rýchlo vypadne z hry. Chcel byť lídrom tímu a teraz, keď ním je, mám pocit, že je tak trocha malým chlapcom,“ povedal majster sveta z roku 1998 pre rádio RMC.

Mbappé sa musí čo najskôr rozhodnúť, kde chce hrať. „Ak chystá prestup, mal by to verejnosti prezradiť. Dobre vie, že pol roka budú médiá len o tomto rozprávať. Je rád stredobodom pozornosti v takýchto situáciách? Neviem. Mám dojem, že každého pol roka je to takto: „Zostáva, odchádza,“ dodal Dugarry.

Mbappé je spájaný s prestup do Realu Madrid a Saudskej Arábie.
Funkcionári PSG budú zúriť: Mbappé rozhodol o svojom osude! Zobraziť článok

Tréner Francesco Calzona oslavuje s tímom postup na ME 2024.
Slováci umiestnia hlavný stan v Mainzi, v pláne štyri prípravné zápasy Zobraziť článok

Juraj Slafkovský v súboji o puk.
Juraj Slafkovský zažiaril v NHL: Zámorskí experti okamžite reagujú! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});