Dramatické podrobnosti tragickej nehody v cyklistickej rodine: Majstrovi sveta hrozí 15 rokov!

Tá správa stále šokuje! Ešte viac ale šokujú ďalšie dramatické podrobnosti o tragédii v rodine dvoch austrálskych cyklistických majstrov ...
  • Zdroj: instagram.com/melissamhoskins

Tá správa stále šokuje! Ešte viac ale šokujú ďalšie dramatické podrobnosti o tragédii v rodine dvoch austrálskych cyklistických majstrov sveta Rohana Dennisa (33) a Melissy Dennisovej, za slobodna Hoskinsovej. To, čo zverejnila miestna tlač, môže ovplyvniť verdikt súdu!

FOTOGALÉRIA: Rohan Dennis

Štvornásobný majster sveta cyklista Rohan Dennis, špecialista na časovku, ktorý minulý rok odišiel do dôchodku, a Melissa Hoskins, ktorá je zároveň majsterkou sveta v dráhovej cyklistike, boli manželmi od roku 2018 a vychovávali dve deti. V sobotu večer miestneho času Dennis svojim SUV zrazil manželku, ktorá utrpela také vážne zranenia, že neskôr zomrela.

Podľa prvých správ Dennis jazdil nebezpečne a to spôsobilo tragédiu, no v pondelok sa na verejnosť dostali nové správy o nehode. Podľa News Corp tvrdí polícia, že Melissa sama vyskočila na kapotu, a pokúsila sa chytiť kľučku predtým ako spadla na zem. Dennis schválne neznížil rýchlosť jazdiť, kým ona nespadla z auta. Prví pri nej boli dvaja tínedžeri, ktorí sa jej snažili  poskytnúť prvú pomoc, kým neprišli záchranári.

Bývalý cyklista bude v marci súdený za zabitie nebezpečnou jazdou a ohrozením života. Ak sa preukáže vina, môže byť odsúdený až na 15 rokov väzenia.

Rohan Dennis a Melissa tvorili manželský pár od roku 2018. Mali spolu dve deti.
Šokujúca správa: Dvojnásobný majster sveta mal zabiť svoju manželku! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});