Manželka Vémolu prehovorila: TAKTO zareagovala na prekvapivé KO

Český MMA zápasník Karlos Vémola (38) bol v nedávnom dlho očakávanom zápase so Samuelom Krištofičom knokautovaný v prvom kole.
  • 5Galéria
  • Zdroj: Instagram/ Karlos "Terminator" Vemola

Český MMA zápasník Karlos Vémola (38) bol v nedávnom dlho očakávanom zápase so Samuelom Krištofičom knokautovaný v prvom kole.

Fotogaléria

K rýchlej a šokujúcej prehre v Pražskej O2 aréne sa prostredníctvom sociálnych sietí vyjadrila už aj terminátorova manželka Lela Ceterová (34).

"Chcel svojim podporovateľom urobiť radosť, ale teraz má pocit, že ich sklamal. Je mi naozaj ľúto, že to nedopadlo ako si prial a pre čo toľko drel. Ale v konečnom dôsledku je to skutočne len šport," napísala sklamaná Ceterová.

Predstavil sa na troch MS a dvoch ZOH.
Jurčov plat v Rusku odhalený: Keď nepodpíšeme v KHL, vojnu kvôli nám neukončia! Zobraziť článok

"Dôležité je, že je naša rodina spolu a sme zdraví. Verím, že spoločne s deťmi Karlosovi pomôžeme, aby mal čoskoro zase dobrú náladu. Ja a moje deti ho stále rovnako ľúbime, či už sa vyhráva, alebo prehráva.

Rovnako je to aj s najvernejšími fanúšikmi, ktorých má Karlos stále dosť a ja vám za to ďakujem. Vážime si vašu podporu," dodala na záver vyjadrenia. Slovenka, ktorá má s Karlosom štvorročnú dcéru a dvojročného syna.

Kvitová si užívala chvíle v USA so svojím snúbencom a trénerom.
Radostná správa českej tenistky: Dvojnásobná šampiónka Wimbledonu čaká dieťa Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});