Hráči a tréner reagujú na krutú prehru s USA: Dobrá facka pred štvrťfinále!

Slovenskí mladíci neuspeli v zápase o prvé miesto v B-skupine MS juniorov proti USA. Favoritovi podľahli až nečakane vysoko 2:10. Do ...
  • Zdroj: iihf.com

Slovenskí mladíci neuspeli v zápase o prvé miesto v B-skupine MS juniorov proti USA. Favoritovi podľahli až nečakane vysoko 2:10. Do štvrťfinále tak postúpili z druhého miesta, pričom meno súpera spoznajú až po odohratí zvyšných stretnutí zamotanej A-skupiny.

Maxim Štrbák a Adam Žlnka sa snažia zobrať puk americkému útočníkovi.
Prišli o víťaznú šnúru! Slovenskí juniori dostali od Američanov krutú lekciu Zobraziť článok

Naši hokejoví reprezentanti boli odhodlaní uspieť aj v poslednom skupinovom duely. Proti však boli americkí rovesníci, ktorí využili každé zaváhanie a Slovensko tak utŕžilo poriadny debakel. Najhoršie dopadla najmä posledná tretina, ktorú sme prehrali pomerom 0:5. Ako na nevydarený výkon reagovali jeho samotní aktéri?

Hlasy po zápase /zdroj: JOJ Šport/:

Ivan Feneš, tréner SR: „Boli to dve rozdielne hry. Prvá do 38. minúty, to bol úžasný výkon z našej strany, robili sme dobré veci a dostali sme súpera pod tlak. Najväčšou prekážkou bol americký brankár. Potom prišiel skrat z našej strany a od tej chvíle to už nebol z našej strany hokej a tam nie je čo hodnotiť."

Filip Mešár, útočník SR: „Myslím si, že sme nemali zlý vstup do zápasu, hrali sme vyrovnanú partiu a neboli sme slabší tím. Mali sme nejaké hluché tri minúty a dostali sme tri góly, čo nás zlomilo. V kabíne sme si povedali, že stále máme šancu, ale nepomohlo to. Myslím si, že je to dobrá facka pred štvrťfinále, ktorá nám pomôže a do vyraďovačky pôjdeme ako nový tím."

Martin Mišiak, útočník SR: „Je to ťažké hodnotiť, nebolo to vôbec dobré, ale dobrá facka pred štvrťfinále. Z našej strany bolo veľmi dobrých 35 minút, potom prišiel skrat, dostali sme sa z hry a tretia tretina nebola vôbec naša."

Jozef Viliam Kmec, obranca SR: „Toto sa nemôže stávať, musíme sa z toho poučiť a ísť do štvrťfinále úplne inak. Američania nám ukázali, kde je top level a kam sa musíme dostať, aby sme mohli s nimi vyhrať."

USA - Slovensko.
USA – Slovensko ONLINE: Slováci schytali od Američanov debakel! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});