Funkcionári PSG budú zúriť: Mbappé rozhodol o svojom osude!

Francúzsky futbalista Kylian Mbappé (25) má o svojej budúcnosti jasno. Spravil zásadné rozhodnutie!
  • Zdroj: SITA/AP

Francúzsky futbalista Kylian Mbappé (25) má o svojej budúcnosti jasno. Spravil zásadné rozhodnutie!

FOTOGALÉRIA: Kylian Mbappé

Rodák z Paríža prišiel do PSG v roku 2017 a takmer okamžite sa stal hviezdou klubu. Pomerne rýchlo však začali médiá špekulovať o jeho ďalšom prestupe a ochote hrať za Real Madrid. Majster sveta je už roky spájaný so španielskym klubom. V roku 2022 sa mal s Realom Madrid dokonca dohodnúť, ale v záverečnej fáze prerušil rokovania. Potom predĺžil zmluvu s Parížanmi, no kontrakt čoskoro vyprší.

Mbappého zmluva s PSG končí 30. júna 2024, no obsahuje klauzulu o predĺžení o ďalší rok. Môže si ju aktivovať sám hráč, ktorý držal klub v napätí už mesiace a stále neoznámil svoje rozhodnutie. Španielske médiá však uvádzajú, že kľúčové rozhodnutie ohľadom svojej budúcnosti už urobil.

Podľa informácií El Chiringuito sa 25-ročný útočník rozhodol nepredĺžiť zmluvu. To znamená, že 1. júla bude voľným hráčom a v januári bude môcť rokovať o podmienkach zmluvy s novým klubom. Očakáva sa, že Real Madrid situáciu využije vo svoj prospech a útočníka privíta s otvorenou náručou. Francúzsky denník L'Equipe už skôr informoval, že všetky formality by mohli byť dokončené začiatkom januára.

Mbappého rozhodnutie je skvelou správou pre Real Madrid, pretože zadarmo získa hráča svetovej kvality. Francúz je v aktuálnej sezóne vo výbornej forme. Za PSG odohral 22 zápasov, v ktorých strelil 21 gólov a pridal dve asistencie. Je najlepším strelcom klubu a skutočným lídrom. Parížania sú na prvom mieste v tabuľke Ligue 1 a na jar budú hrať s Realom Sociedad v osemfinále Ligy majstrov.

Rohan Dennis a Melissa tvorili manželský pár od roku 2018. Mali spolu dve deti.
Šokujúca správa: Dvojnásobný majster sveta mal zabiť svoju manželku! Zobraziť článok

Ronaldo sa teší po góle Portugalska.
Rebríček top zárobkov 2023: Najviac sa nabalil Cristiano Ronaldo Zobraziť článok

Florence Griffithová – Joynerová utvorila svoj sveťák na stovke ešte na OH 1988 v Soule.
Rebríček ovládla československá atlétka: TOP rekordy, ktoré nie a nie prekonať Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});