Šokujúca správa: Dvojnásobný majster sveta mal zabiť svoju manželku!

Hrozná tragédia! Úspešný cyklista a dvojnásobný majster sveta v časovke Rohan Dennis (33) mal úmyselne zaviniť smrť svojej partnerky.
  • Zdroj: Northfoto, instagram/rohandennis

Hrozná tragédia! Úspešný cyklista a dvojnásobný majster sveta v časovke Rohan Dennis (33) mal úmyselne zaviniť smrť svojej partnerky.

FOTOGALÉRIA: Rohan Dennis a Melissa

Melissa Hoskinsová, manželka austrálskeho cyklistu, podľahla zraneniam v nemocnici. Svedkovia tragédia tvrdia, že ju zrazilo auto. Za volantom mal sedieť jej životný partner.

Záchranári previezli Melissu do nemocnice v austrálskom meste Adelaide, kde zraneniam podľahla. „Rodan Dennisa obvinili z prečinu usmrtenia nebezpečnou jazdou, šoférovaním bez náležitej starostlivosti a ohrozením života," uvádza Fox Sports.

Hoskinsová je účastníčka olympijských hier v Londýne a Riu de Janeiro. Venovala sa dráhovej a cestnej cyklistike. Kariéru pre rodičovstvo ukončila predčasne v roku 2017. Melissa sa zosobášila s Rohanom Dennisom v roku 2018, majú spolu dve deti. Rodinné fotky nájdeš vo FOTOGALÉRII!

Profesionálnu kariéru tento rok zavŕšil aj Dennis, ktorý získal dva tituly majstra sveta v časovke (2018, 2019). Ten sa po vyplatení kaucie momentálne nachádza na slobode. Súdny proces sa uskutoční 13. marca. Informoval o tom portál foxsports.com.

Florence Griffithová – Joynerová utvorila svoj sveťák na stovke ešte na OH 1988 v Soule.
Rebríček ovládla československá atlétka: TOP rekordy, ktoré nie a nie prekonať Zobraziť článok

Zomrel Gil de Ferran, brazílska ikona a víťaz Indianapolis 500
Zomrela ikona svojho športu († 56): Svedkom nešťastia bol jeho syn Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});