Vémola pred zápasom s Pirátom: Idem splniť prianie Karla Gotta!

Karlos Vémola už čoskoro nasupi do svojho posledného tohtoročného zápasu, v ktorom sa stretne so Samuelom Pirátom Krištofičom.

Karlos Vémola už čoskoro nasupi do svojho posledného tohtoročného zápasu, v ktorom sa stretne so Samuelom "Pirátom" Krištofičom.

Fotogaléria

Český terminátor si pred zápasom spomenul na slová českej speváckej legendy Karla Gotta."Karlos, všetkých ich zmláť," citoval Vémola zosnulého speváka.

Nebolo to prvýkrát, čo si Vémola počas svojej zápasníckej kariéry spomenul na Karla Gotta. Na Oktagone 34 pred zápasom so Srbom Ilićom dokonca nastupoval za sprievodu jeho piesne Být stále mlád.

Branko Radivojevič so synom Lukom.
Luka Radivojevič na MS20 prepísal históriu: V TOMTO bol lepší len Gáborík! Zobraziť článok

Za zvuku hudby 42-násobného českého Zlatého slávika prichádzal aj v piatok ráno, pričom do haly musel doraziť už o pol ôsmej ráno. "Pre mňa je ráno 17:00, celý deň spím. Je to moja rozlúčka s O2 arénou, takže si privstanem a pustím si Káju. Do O2 arény si idem po víťazstvo," vyjadril sa Vémola pre CNN Prima NEWS.

Terminátor sa vyjadril taktiež k jeho vzťahu s najbližším súperom. Je to môj súper. Niekto, kto mi chce vziať všetko, čo som za 30 rokov zápasenia vybojoval. Je to už dlhý čas, ani ja som nemal žiadne skratky.

Futbalista Jack Grealish je oporou Manchestru City i anglickej reprezentácie.
Veľká pátracia akcia: Keď sa vrátil zo zápasu, TOTO doma určite nečakal! Zobraziť článok

Aj ja som si tým musel prejsť. Hovorí, že ma chce poraziť, aby mal Vianoce do konca života. Nedám mu tú skratku, aby porazil Vémolu a mal Vianoce do konca života. Vianoce už boli," zakončil.

(ilustračné foto)
Smutná správa: Zomrel bývalý futbalový reprezentant a niekdajší hráč Slovana Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});