Tajomné slová trénera Piniho: Zranená Vlhová? TOTO bol problém!

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová (28) si v druhom kole piatkového slalomu Svetového pohára v Lienzi vylepšila umiestnenie z prvého kola ...
  • Zdroj: TASR/Martin Baumann

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová (28) si v druhom kole piatkového slalomu Svetového pohára v Lienzi vylepšila umiestnenie z prvého kola o päť pozícií, no v cieli bola veľmi sklamaná.

FOTOGALÉRIA: Petra Vlhová

Konečné piate miesto s mankom 3,24 sekundy na víťazku Mikaelu Shiffrinovú pripísal tréner Mauro Pini tomu, že jeho zverenka nemá momentálne dobré dni.

"Nemáme veľmi čo povedať, Petra nemá momentálne zrovna najlepšie dni. Treba to akceptovať, niekedy sa to stáva a nemáme na to odpoveď. Predtým sme boli na vrchole, tak to niekedy býva. Čaká nás príprava na Kranjsku Goru, musíme sa vrátiť v dobrej forme. Na tejto úrovni treba byť stopercentne fit," povedal tréner Mauro Pini ohľadom Vlhovej pre RTVS. Jeho zverenkyňa pritom dosiahla na predošlom slalomárskom podujatí v Courcheveli druhý triumf v sezóne.

Dvadsaťosemročná Slovenka bola po prvom kole desiata a napriek tomu, že svoje postavenie vylepšila, neskrývala veľké sklamanie. Po dojazde do cieľa nezaujala ani miesto v kresle pre vedúcu pretekárku a odišla do stanu, kde zotrvala až do konca súťaže.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});