Hviezdna poľská tenistka si pred sezónou užíva voľné chvíle: V plavkách ukázala krivky!

Ženská svetová tenisová jednotka Iga Swiateková (22) si pred štartom novej sezóny užíva posledné voľnejšie chvíle. V Austrálii, kde už ...
  • Zdroj: Northfoto

Ženská svetová tenisová jednotka Iga Swiateková (22) si pred štartom novej sezóny užíva posledné voľnejšie chvíle. V Austrálii, kde už v polovici januára začne prvý grandslam stíha okrem tréningu aj relaxovať. Pred United Cupom v Perthe, ktorým Poliaci odštartujú ročník 2023, si s celým tímom zasurfovala a fanúšikom sa tak ukázala v plavkách.

FOTOGALÉRIA: Iga Swiateková

Novú sezónu odštartuje spomínanou tímovou súťažou, kde Poliaci mieria na tie najvyššie priečky. S cieľom utužiť kolektív si ale pomedzi prípravu odskočila na známu Scarborough Beach u Perthu, kde si všetci spoločne vyskúšali obľúbený vodný šport. 

„Nikdy predtým som nesurfovala. Mala som len dve lekcie windsurfingu. Budete ma to musieť naučiť, môj tenis je určite lepší," uviedla štvornásobná grandslamová šampiónka podľa wtatennis.com

Na vlnách si to síce s prknom nesmierne užila, no teraz sa už teší na United Cup, kde sa predstaví druhýkrát v kariére. To, že je opäť vo skvelej forme dokazuje aj záber z pláže. Okrem surfovania sa totiž chtiac-nechtiac pochválila takisto svojou vyšportovanou postavou, ktorú jej môže závidieť viaceré konkurentky. Veď, posúďte sami.

Fotografiu Igy Swiatekovej na pláži v plavkách si môžete pozrieť TU.

Magda Rybáriková, priateľ Eric a ich synček Lucas.
Rybáriková o boome tenisových mamičiek: Neviem, či by som to dala! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});