Čepo si už na zmeny súperov zvykol: Keď mi volá Ondro, viem, že sa niečo deje...

Dlhé týždne bol nastavený na to, že v závere kalendárneho roka vyzve šampióna Patrika Kincla (27-10). Napokon sa proti Vlastovi Čepovi ...
  • Zdroj: OKTAGON MMA

Dlhé týždne bol nastavený na to, že v závere kalendárneho roka vyzve šampióna Patrika Kincla (27-10). Napokon sa proti Vlastovi Čepovi (12-2) postaví v pražskej O2 Arene úplne iný bojovník.

Ambícia ale ostáva naďalej rovnaká. Pridať víťazstvo s poradovým číslom trinásť a zaknihovať doposiaľ najväčší kariérny úspech vo svete zmiešaných bojových umení.

Predminulý týždeň inkasoval Patrik Kincl na tréningu nepríjemné koleno. Po tvrdej rane si necítil štyri zuby, kúsok pery a časť tváre. Ortieľ lekárov bol nešťastný – zlomená očnica. Hoci do chcel do duelu napriek tomu naskočiť, lekári boli nekompromisný a tieto úmysly zamietli pod koberec. „Keď už mi volá Ondro, viem, že sa niečo deje. Pretože za posledných päť zápasov sa mi stalo štyrikrát, že súper sa na poslednú chvíľu zranil,“ hovorí Vlasto Čepo o momente, kedy mu spolumajiteľ a jeden zo zakladateľov OKTAGON MMA oznámil smutnú správu.

Dlhá a náročná príprava však nevyjde nazmar. Vedeniu organizácie sa napriek časovej tiesni podarilo nájsť adekvátnu náhradu. Slovenský bombardér so srbskou krvou zabojuje o dočasný titul strednej divízie proti Piotrovi Wawrzyniakovi (11-5). „Už som na to pomaly aj zvyknutý. Nie je to nič príjemné. Na niekoho sa pripravujete aj tri mesiace a napokon to krátko pred zápasom zrušia. Do poslednej chvíle vlastne neviem, kto bude v klietke stáť oproti mne. Cieľ je však stále iba jeden,“ vyjadruje sa stroj na predčasné ukončenia k tému častých zmien konkurentov.

Turnaj OKTAGO 51 vo veľkom štýle uzavrie kalendárny rok 2023 iba dva dni pred jeho koncom. „Pre mňa je to najkrajší turnaj v Česku a na Slovensku. Skvelé zakončenie roka. Vždy tam dostávali možnosť zápasiť iba tí najlepší. Bude tam napríklad Bojan Veličkovič, ktorého som niekedy sledoval ešte v UFC. Rovnako legendárny Karlos Vémola,“ teší sa možnosti štartovať v českej metropole Vlasto Čepo.

Samuel PIRÁT Krištofič
Pirát zložil Vémolovi nečakaný kompliment: Toto je jeho veľká zbraň! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});