Golfová sexbomba Paige Spiranacová: Láka deti pekným príbehom

Bývalá profesionálna hráčka golfu a teraz hviezda sociálnych sietí Američanka Paige Spiranacová (30) sa rozhodla pomôcť svojmu milovanému ...
  • Zdroj: back9press.com/pages/paige

Bývalá profesionálna hráčka golfu a teraz hviezda sociálnych sietí Američanka Paige Spiranacová (30) sa rozhodla pomôcť svojmu milovanému športu aj inak, ako len ukazovaním svojho krásneho tela v golfovom oblečení. Najnovšie chce inšpirovať deti k tomuto športu pomocou detskej knižky.

FOTOGALÉRIA: Paige Spiranacová

Paige je známa svojím pekným vzhľadom, aj preto sú jej golfové návody na sociálnych sieťach veľmi populárne. Bodaj by aj nie, keď má na sebe tesné oblečenie, čím ešte viac vynikne jej bujné poprie. No krásna blondínka sa vrhla do ďalšej sféry a spolu so svojou staršou sestrou Lexie Mitchellovou (38) napísali knihu pre deti s názvom Hattie ide na golf.

Kanonádu odštartoval gól Petra Repčíka na 2:1.
Juniori poslali domov povianočný darček: Aha na tú nefalšovanú radosť! Zobraziť článok

„Kniha je o odvahe, odhodlaní a o tom, aká úžasná môže byť hra golfu pre každého. Dúfam, že to dostane deti k hre,“ povedala známa influencerka, ktorú na instagrame sleduje 3,9 milióna ľudí.

Kelly tvorí pár s trojnásobným šampiónom F1, Maxom Verstappenom.
Max Verstappen bol v šoku: Nepríjemné prekvapenie na dovolenke v Portugalsku! Zobraziť článok

Je to príbeh o samičke sysľa, ktorá chce hrať golf. Niektoré zvieratá hovoria, že je príliš malá a že sysle nie sú vítané. To však Hattie nezastaví. Je odhodlaná a nepočúva nenávistníkov. Tak či onak, svoje miesto na golfovom ihrisku si nájde.

Fotky sexbomby Paige nájdete v galérii TU:

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});