Kmotrík ml. prehovoril o unikáte a prestupoch: Máme zaujímavé ponuky na Čavriča!

V slovenskom futbalovom klube ŠK Slovan Bratislava sa budú počas zimného prestupového obdobia snažiť poskladať čo najsilnejšie mužstvo ...
  • Zdroj: TASR/František Iván

V slovenskom futbalovom klube ŠK Slovan Bratislava sa budú počas zimného prestupového obdobia snažiť poskladať čo najsilnejšie mužstvo smerom k druhej polovici sezóny 2023/2024 i vzdialenejšej budúcnosti.

FOTOGALÉRIA: Ivan Kmotrík ml.

Ako v rozhovore na webe „belasých“ prezradil generálny riaditeľ ŠK Slovan Bratislava Ivan Kmotrík mladší, cieľom bratislavského klubu je zisk majstrovského titulu a pritiahnutie väčšieho počtu divákov na ligové stretnutia.

„Pôjdeme za ziskom titulu. Ak by sa nám to podarilo, v budúcej sezóne by sme boli pravdepodobne nasadení vo všetkých štyroch kvalifikačných kolách, čo by bola unikátna pozícia,“ uviedol v rozhovore funkcionár z Tehelného poľa.

Tvrdí, že v súvislosti s transfermi smerom do Slovana bude záležať na tom, koľko hráčov z klubu odíde. „Máme široký zoznam hráčov, ktorí nás zaujímajú, som v kontakte s viacerými z nich i s ich klubmi. Budeme na tom pracovať a uvidíme, čo prinesú nasledujúce dni a týždne,“ povedal.

Najkrajší vianočný darček! Paulína Bátovská Fialková sa stala mamou: Nádherné meno dievčatka Zobraziť článok

Kmotrík priblížil, že s tíme Slovana už nebude pokračovať ghanský útočník Malik Abubakari, ktorému sa 31. decembra skončí hosťovanie zo švédskeho klubu Malmö FF.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});