Gólman Gajan: Pozrite sa, akú parádnu masku vytiahne na MS!

Prinesie mu šťastie?! Hokejisti Slovenska do 20 rokov už zajtra o 12.00 hod vstúpia do turnaja úvodným súbojom B-skupiny proti rovesníkom ...

Prinesie mu šťastie?! Hokejisti Slovenska do 20 rokov už zajtra o 12.00 hod vstúpia do turnaja úvodným súbojom B-skupiny proti rovesníkom z Česka.

Fotogaléria

Vo výbere trénera Ivana Feneša nechýba ani gólman Adam Gajan (19). Talentovaný brankár, ktorého v lete draftovalo v NHL Chicago, si na túto udalosť nechal vyhotoviť špeciálnu masku v národných farbách!

Mladému gólmanovi Adamovi Gajanovi prišla nová prilba priamo do dejiska svetového šampionátu - švédskeho Göteborgu.

MS 20: Štedrá večera vo Švédsku prekonala očakávania.
Slovenskí mladíci si užili Štedrý deň vo Švédsku: Večera prekonala očakávania Zobraziť článok

Práve v tomto meste získala seniorská reprezentácia v roku 2002 historické zlaté medaily a tento nezabudnuteľný úspech má miesto aj na jeho novej maske.

„Na jednej strane mám vyobrazených gólmanov Jána Lašáka a Rasťa Staňu, ktorí boli vtedy v reprezentácii. Chcel som im vzdať poctu,“ prezrádza pre Nový Čas Gajan.

Šatan s rodinkou pred pár rokmi takto trávili Vianoce v zámorí, kde sa snažili dodržiavať slovenské tradície.
Vianočné zvyky Šatana: Toto ste o Mirovi nevedeli! Zobraziť článok

„Na druhej strany mám zase namaľované Tatry, keďže pochádzam z Popradu. A na hornej strane prilby nechýba slovenský znak a nápis Slovensko,“ doplnil juniorský reprezentant, ktorý verí, že mu nová ochrana tváre prinesie šťastie a náš výber na šampionáte dosiahne úspech.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});