Kúpi Kmotrík aj hokejový Slovan? Jasná reakcia!

Po smrti majiteľa hokejového Slovana Bratislava Rudolfa Hrubého sa začalo špekulovať o tom, že by tím mohol kúpiť majiteľ futbalového ...

Po smrti majiteľa hokejového Slovana Bratislava Rudolfa Hrubého sa začalo špekulovať o tom, že by tím mohol kúpiť majiteľ futbalového Slovana Ivan Kmotrík starší. Jeho reakcia hovorí jasnou rečou!

Fotogaléria

Hokejový Slovan sa utápa v hlbokých vodách! Zažíva krízu na ľade aj mimo neho. Je predposledný v extraligovej tabuľke, len štyri body pred posledným Humenným a reálne mu hrozí zostup do druhej najvyššej súťaže. Výmena trénera, koniec zámorských legionárov a smrť majiteľa klubu Rudolfa Hrubého poriadne otriasli bratislavským klubom.

Nová posila belasých sa už ukázala s dresom.
Odíde Borjan zo Slovana? Srbi ho stále platia, rozhodne TOTO Zobraziť článok

Napriek tomu, že vedenie hokejového Slovana Bratislava deklarovalo, že finančná situácia klubu je stabilizovaná, začalo sa špekulovať o tom, že po futbalovom Slovane by aj ten hokejový mohol získať do svojich rúk Ivan Kmotrík starší. Pre šport24.sk sa vyjadril na túto tému jasne: "Máme dosť roboty s futbalovým Slovanom, nad niečím podobným sme vôbec nepremýšľali. Chceme sa naplno venovať našej značke, nie hokejovému Slovanu. Túto možnosť vylučujem, nechcem vytvárať špekulácie. Túto možnosť preto vylučujem. Žiadne rozhovory ohľadom vstupu do HC Slovan neprebiehajú."

Futbalový Slovan je na tom presne opačne ako hokejový. Dominuje v najvyššej súťaži a v Konferenčnej lige si vybojoval postup do jarnej vyraďovacej fázy. V 16-finále narazí na rakúsky Sturm Graz.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});