Smrť mladého futbalistu († 22): Osudný konflikt na WC nočného klubu!

Futbalový svet zasiahla tragická správa! 22-ročný mladík sa dostal do konfliktu na toalete v nočnom klube a bol obeťou streľby. Nepomohol ...
  • Zdroj: iStock

Futbalový svet zasiahla tragická správa! 22-ročný mladík sa dostal do konfliktu na toalete v nočnom klube a bol obeťou streľby. Nepomohol ani rýchly prevoz do nemocnice!

Talianskym futbalom otriasla veľká tragédia! Rosolina Celesia († 22) zastrelili v nočnom klube v Palerme, jeho rodnom meste. Informoval o tom denník L'Unione Sarda. Futbalista, ktorý hrával na pozícii stredného útočníka, sa dostal do konfliktu na toalete nočného klubu. Bol trikrát zasiahnutý do oblasti krku a hrudníka. Ani rýchly prevoz do nemocnice ho nezachránil.

Ilustračné foto.
Prvoligový klub smúti: Tragicky zahynul brankár († 27) a asistent trénera Zobraziť článok

Polícia neskôr zadržala dvoch bratov, ktorí sú podozriví z vraždy Celesia. Ten hrával za mládežnícke tímy Turína. "Prezident Urbano Cairo a celý futbalový klub Turín úprimne zdieľajú bolesť rodiny zo smrti Rosolina Celesia, bývalého hráča mládežníckeho tímu. Našu sústrasť a objatia posielame jeho blízkym, všetkým jeho príbuzným a mnohým priateľom,” uvádza sa v oficiálnej reakcii turínskeho klubu.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});