Utajený pohreb šéfa Slovana Hrubého († 69): Milionára pochovala rodina vo Vajnoroch

Hokejový šéf Slovana a siedmy najbohatší Slovák Rudolf Hrubý († 69) už spočinul na mieste svojho posledného odpočinku. V utorok podvečer ...
  • Zdroj: han

Hokejový šéf Slovana a siedmy najbohatší Slovák Rudolf Hrubý († 69) už spočinul na mieste svojho posledného odpočinku. V utorok podvečer sa s ním rozlúčili v bratislavskom krematóriu jeho kamaráti, bývalí spolupracovníci, a najmä hokejová komunita.

Nechýbala, samozrejme, ani najbližšia rodina. Milovanému otcovi dali potom definitívne zbohom na včerajšom súkromnom rodinnom pohrebe, ktorý sa konal v bratislavských Vajnoroch. Tam je pochovaná aj Hrubého manželka Elena, ktorá zomrela pred niekoľkými rokmi.

FOTOGALÉRIA: Pohreb Rudolfa Hrubého

Podnikateľ Rudolf Hrubý sa v roku 2020 stal väčšinovým majiteľom HC Slovan Bratislava, ktorý prevzal od bývalého šéfa Juraja Širokého. Podarilo sa mu ho stabilizovať a klub v roku 2021 získal pod jeho vedením deviaty slovenský titul. Jedného zo zakladajúcich členov spoločnosti ESET, ktorého majetok odhadli na 770 miliónov eur, zradilo pred týždňom srdce.

Do jeho bytu na Bajkalskej ulici v Bratislave bola po 21. hodine privolaná záchranka. ,,Záchranári po príjazde muža resuscitovali. Zachrániť sa ho už, žiaľ, nepodarilo a museli konštatovať exitus,“ uviedla pre Nový Čas Petra Klimešová z Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR.

Posledné zbohom prišli dať Rudolfovi Hrubému desiatky smútiacich.
FOTO: Pozrite, kto sa prišiel rozlúčiť s Rudolfom Hrubým († 69) Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});