Tureckom otriasa ďalší futbalový škandál! Neuveríte, čo spravil prezident istanbulského klubu

Len niečo vyše týždňa uplynulo od incidentu, keď rozhodca dostal päsťou do tváre v zápase Rizesporu proti Ankaragücü a turecká najvyššia ...
  • Zdroj: TASR/AP

Len niečo vyše týždňa uplynulo od incidentu, keď rozhodca dostal päsťou do tváre v zápase Rizesporu proti Ankaragücü a turecká najvyššia futbalová súťaž Süper Lig musí riešiť ďalší nečakaný problém.

Tentoraz ide o zápas medzi Istanbulsporom a Trabzonsporom, v ktorom prezident domáceho tímu Ecmel Faik Sarialioglu v 73. min vstúpil na hraciu plochu a nariadil svojim hráčom predčasný odchod do šatní. Tí ho vzápätí poslúchli.

FOTOGALÉRIA: Istanbulspor - Trabzonspor

Bola to reakcia na neodpískaný pokutový kop v prospech jeho tímu a následne gól Paula Onuachua na 2:1 pre hostí. Za tohto stavu aj zápas na štadióne Necmiho Kadiougla prerušili a dohrávka je zatiaľ v nedohľadne. O ďalšom vývoji udalostí rozhodne Turecká futbalová federácia.

Napriek pokusom prezidenta Trabzonsporu Ertugrula Dogana a niekoľkých hráčov Istanbulsporu presvedčiť Sarialioglua, aby pokračovali v zápase, Istanbulspor opustil ihrisko," píše sa v správe tureckej agentúry Anadolu.

Istanbulsporu patrí v tabuľke Süper Lig posledné miesto iba s 8 bodmi z 15 zápasov. Na čele je dvojica slávnejších istanbulských klubov Fenerbahce a Galatasaray so 40 bodmi.

Koca dostal doživotný zákaz pôsobenia vo futbale.
Trest, ktorý nemá obdobu: Futbalové doživotie za zbitie rozhodcu Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});