Boris Vlha vymenil zjazdovky za bistro: Tu vám upečie vlastnú pizzu

Lyžiarske strediská a zjazdovky vymenil za prácu v bistre. Brat slovenskej lyžiarskej hviezdy Petry Vlhovej (28) Boris (32) otvoril spolu ...
  • Zdroj: instagram/lasimona.bistro

Lyžiarske strediská a zjazdovky vymenil za prácu v bistre. Brat slovenskej lyžiarskej hviezdy Petry Vlhovej (28) Boris (32) otvoril spolu so snúbenicou Simonou vlastné bistro.

FOTOGALÉRIA: Boris Vlha

Myšlienku otvoriť si vlastné bistro nosil mladý pár v hlave už dlhšie, ale jednak nemali na to vhodný priestor a ani situácia nebola vhodná. Borisovi totiž všetok čas zabrala práca manažéra v tíme Petry, ktorú sprevádzal jedenásť rokov. V lete tohto roku sa ale dohodli a Boris v Ski Team Vlha skončil. V širšom centre Liptovského Mikuláša teraz otvoril spolu so snúbenicou bistro.

„Priznám sa, že s gastrom som nemal doteraz žiadne skúsenosti, no na druhej strane viem, čo znamená podnikanie. Rodičia podnikajú celý život a ja som pri Petinom tíme jedenásť rokov toho súčasťou. Som si vedomý, že je to práca od rána do večera, no na tento režim som zvyknutý,“ prezradil Boris Vlha pre web Šport24.sk.

Boris Vlha svoju sestru Petru sprevádzal na podujatiach jedenásť rokov.
Brat Vlhovej odhalil, čo teraz robí: Športový kolotoč s Petrou vymenil za TOTO! Zobraziť článok

Ide o talianske bistro, čomu zodpovedá aj samotný názov La Simona. „V hre pre nebolo nič iné. Išlo o priateľkin nápad, obsahuje jej meno, znie taliansky, takže v podstate nebolo o čom. Logo si taktiež vymyslela sama,“ dodal.

„Pripravili sme si pre Vás výbornú taliansku kávu Cartapani, ku ktorej pečieme každý deň rôzne druhy pečiva. Obedy sme zvolili jednoduché, no zároveň pripravované vždy z čerstvých a kvalitných talianskych surovín. Tiramisu, creme brulee či panna cotta v našich dezertoch samozrejme nebudú chýbať. Koncom týždňa a cez víkend si u nás môžte dať neapolskú pizzu s našim signature receptom, na ktorom sme pracovali viac ako tri roky. Pizza je jednoduchá, no výber je pestrý a tak si každý dokáže prísť na svoje,“ láka dvojica návštevníkov na sociálnej sieti.

Vlhová sa naplno pripravuje na novú sezónu.
Slovenská hviezda odletela do Argentíny: Vlhová išla z futbalu rovno na lyže Zobraziť článok

Ochutnať tu budú môcť hostia cez víkendy pizzu, ktorú bude piecť sám Boris. „Mám na ňu svoj recept. Aby toho nebolo málo, ľudia, ktorí k nám zavítajú, sa môžu tešiť aj na prekvapenie,“ dodal Boris Vlha pre Šport24.sk.

Bistro Borisa Vlhu si pozrite v galérke TU:

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});