Hokejisti Vsetína zabudli na benzínke hráča, ten napokon rozhodol zápas

Hokejisti prvoligového Vsetína prišli na pondelňajší zápas do Pelhřimova, kde aktuálne hrá svoje domáce stretnutia jihlavská Dukla, o ...
  • Zdroj: instagram/vhkvsetin

Hokejisti prvoligového Vsetína prišli na pondelňajší zápas do Pelhřimova, kde aktuálne hrá svoje domáce stretnutia jihlavská Dukla, o pol hodiny neskôr oproti pôvodnému plánu.

Bol za tým veľmi kuriózny dôvod. Na benzínke totiž počas cesty zabudli jednu zo svojich kľúčových opôr - útočníka Luboša Roba (28).

"Na zápas sme prišli o pol hodiny neskôr, pretože sme hráča Roba zabudli na benzínke. Takáto veselá historka z našej cesty," priznal na pozápasovej tlačovej konferencii hlavný kouč vsetínskeho tímu Jiří Weintritt, ktorého asistentom je Luboš Rob starší, útočníkov otec.

Priateľka Veronika je veľkou oporou útočníka Tomáša Tatara.
Tomáš Tatar o sklamaní po výmene do Seattlu: Na svoju lojalitu som v Colorade doplatil! Zobraziť článok

"Bol nanuk, alebo dortík," rýpol si v priateľskom duchu na sociálnej sieti X hráčsky agent Tomáš Vošvrda do zabudnutého nešťastníka. "Kamaráti, kávička bola. Musel som sa zohriať, keď som tam lietal po parkovisku v tričku," odpovedal Rob.

Hokejisti Žiliny.
Žilinčania ťahajú rekordnú šnúru víťazstiev, suverénne kraľujú na čele ligy Zobraziť článok

Všetko malo ale najlepší možný koniec pre neho samého aj pre celý Vsetín. Po tom, čo sa tím pre Roba vrátil, zvíťazil nad Jihlavou, ktorá hrá v pelhřimovskom azyle kvôli stavbe nového štadióna, výsledkom 2:0. A práve Rob si pripísal víťazný gól, keď v polovici 17. minúty otvoril skóre.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});