Jozef Stümpel hrá za Levice: Slovenský Jágr je späť na ľade

Na súťažnú scénu sa vrátil po vyše troch rokoch! Reč je o majstrovi sveta z roku 2002 Jozefovi Stümpelovi (51), ktorý v sobotu nastúpil ...
  • Zdroj: Timotej Mešťánek

Na súťažnú scénu sa vrátil po vyše troch rokoch! Reč je o majstrovi sveta z roku 2002 Jozefovi Stümpelovi (51), ktorý v sobotu nastúpil v drese druholigových Levíc na súťažný duel na ľade Senice. Hoci jeho tím schytal výprask 0:10, tak si hokej opäť užíval.

FOTOGALÉRIA: Jozef Stümpel

Hokejový veterán Jozef Stümpel oprášil po vyše troch rokoch zápasové korčule a odohral súťažný duel. Naposledy obliekal v sezóne 2019/2020 dres druholigového Žiaru nad Hronom, teraz však pôsobí v konkurenčnom klube Slovan Levice.

„Musím povedať, že návrat nebol jednoduchý. Posledné roky som mal zdravotné problémy, ale napriek tomu som si povedal, že ešte do športového dôchodku nepôjdem a skúsim sa vrátiť. Niekoľko týždňov som sa snažil trénovať a dostať sa do takého stavu, aby som mohol nastúpiť,“ povedal na úvod pre Nový Čas skvelý hokejista.

„Zápas som si proti Senici užil. Bola to na jednej strane radosť, že som späť, ale aj trápenie, keďže bolo vidno dlhý herný výpadok. Ale verím, že každým zápasom sa to bude zlepšovať,“ doplnil Stümpel, ktorého možno označiť za slovenského Jaromíra Jágra. Ten tiež ešte s hokejom neskončil a má rovnaký vek ako Jozef.

Na snímke striedačka Bratislavy, vpravo v pozadí tréner Vladimír Ružička.
Je to oficiálne potvrdené: V hokejovom Slovane pokračujú čistky! Zobraziť článok

Srbská atlétka Ivana Španovičová priznala, že sa rozvádza.
Atletická hviezda prežíva ťažké chvíle: Rozvádzam sa! Zobraziť článok

Corinna a Michael Schumacherovci na lyžovačke v Madonna di Campiglio v roku 2005. Práve lyžovačka o pár rokov neskôr sa pre Michaela stala osudnou.
Tragické výročie Schumachera: Blízky človek prehovoril o Michaelovi! Niečo sa chystá... Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});