Jeden z akcionárov Slovana Pavol Hofstädter: Musíme sa zomknúť za majiteľa Hrubého!

Hokejový Slovan sa zmieta v najväčšej kríze v samostatnej ére. Nielenže sa mu nedarí na športovej scéne, ale samotný klub zasiahla vo ...
  • Zdroj: TASR/Martin Baumann

Hokejový Slovan sa zmieta v najväčšej kríze v samostatnej ére. Nielenže sa mu nedarí na športovej scéne, ale samotný klub zasiahla vo štvrtok večer zdrvujúca správa. V jednom zo svojich bytov v Bratislave na Bajkalskej ulici totiž nečakane zomrel väčšinový majiteľ belasých Rudolf Hrubý († 69).

Čo bude ďalej s najslávnejším tímom spod Tatier, sa pýtajú najmä fanúšikovia. Člen predstavenstva a akcionár Pavol Hofstädter (46) pre Nový Čas povedal, že sa všetci teraz musia zomknúť a zabojovať za Slovan z úcty k pánovi Hrubému!

FOTOGALÉRIA: HC Slovan Bratislava

Rudolf Hrubý patril medzi najbohatších Slovákov a v roku 2020 sa stal majiteľom hokejového klubu, keď ho kúpil od Juraja Širokého. Bol jeho väčšinovým vlastníkom. Zároveň bol spoluzakladateľom firmy ESET. Jeho majetok mal tento rok podľa magazínu Forbes hodnotu 770 miliónov eur.

V posledných týždňoch mal zdravotné komplikácie, dokonca bol aj hospitalizovaný v nemocnici, ale nikto nečakal, že sa jeho stav zhorší natoľko, že napokon svoj boj o život prehrá...

Na snímke striedačka Bratislavy, vpravo v pozadí tréner Vladimír Ružička.
Je to oficiálne potvrdené: V hokejovom Slovane pokračujú čistky! Zobraziť článok

Proces pokračuje

Zdrvená z jeho odchodu je nielen najbližšia rodina, ale aj celý Slovan, ktorý veľmi miloval a hokej bol pre neho vášňou i relaxom zároveň. Akcionári belasých po obrovskej tragédii ubezpečili hráčov, že športový proces bude pokračovať naďalej.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});