Obrovský šok v Premier League: Futbalista skolaboval na ihrisku, zápas prerušili

Sobotný duel 17. kola anglickej futbalovej Premier League medzi Bournemouthom a Lutonom nedohrali. Dôvodom bol kolaps obrancu Lutonu ...
  • Zdroj: SITA/AP

Sobotný duel 17. kola anglickej futbalovej Premier League medzi Bournemouthom a Lutonom nedohrali. Dôvodom bol kolaps obrancu Lutonu Toma Lockyera, ktorého museli odniesť z ihriska na nosidlách.

FOTOGALÉRIA: Tom Lockyer

Lockyer spadol na trávnik bez cudzieho pričinenia, duel po kolapse v 62. minúte prerušili. Rozhodca Simon Hooper poslal po inkriminovanom momente hráčov do šatne. Stav stretnutia bol v tom čase 1:1. Lekársky tím Bournemouthu podľa The Sun pomerne rýchlo informoval, že Lockyer je pri vedomí a reaguje na podnety.

Rozhodca napokon po polhodinovom čakaní duel predčasne ukončil, o jeho ďalšom osude rozhodne liga. "Myslíme na Toma Lockyera a všetkých hráčov, ktorí sa zúčastnili na zápase," uviedlo vedenie Premier League vo vyhlásení, z ktorého citovala agentúra AP.

Dvadsaťdeväťročný kapitán Lutonu a reprezentant Walesu zažil podobnú situáciu už druhýkrát v tomto roku. Z ihriska ho museli odniesť aj v máji, keď sa mu priťažilo počas finále druhej najvyššej súťaže, v ktorom Luton napokon uspel, keď zdolal Coventry po rozstrele. Lekári mu vtedy objavili nepravidelný tep srdca. Následne absolvoval operáciu srdca a v júni dostal zelenú na návrat na súťažné trávniky. Fotky z kolapsu nájdeš TU!

Na snímke zľava Matúš Rusnák (Žilina) a Róbert Polievka (Banská Bystrica).
Žilina prišla o dlhú sériu bez prehry, Košičanov ratoval dvojgólový Medved Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk