Veľké čistky v Slovane: V klube končia dvaja legionári

Americký hokejista Chris Brown a Kanaďan Shawn Lalonde predčasne skončili v Slovane Bratislava. Klub to potvrdil na svojom webe.
  • Zdroj: TASR/Pavel Neubauer

Americký hokejista Chris Brown a Kanaďan Shawn Lalonde predčasne skončili v Slovane Bratislava. Klub to potvrdil na svojom webe.

Útočník Brown bol jednou z predsezónnych zahraničných akvizícií Slovana. Ako jediný z tímu sa do druhej reprezentačnej prestávky dostal na dvojciferný počet gólov a so 14 presnými zásahmi bol najlepší strelec mužstva. V 24 dueloch nazbieral 20 kanadských bodov (14+6) a bol druhý v tímovej produktivite. V štatistikách mal aj 94 trestných minút a štyri mínusové body.

Obranca Lalonde pôsobil v Slovane od záveru septembra 2023. Nastúpil do 14 duelov, v ktorých získal 10 kanadských bodov za asistencie, do štatistík si pripísal aj 29 trestných minút a dva mínusové body.

Rudolf Hrubý zachránil v roku 2020 hokejový Slovan pred krachom.
Utrápila Rudolfa Hrubého († 69) situácia v Slovane? Herná kríza aj drsná hádka v kabíne! Zobraziť článok

Okrem hráčskeho kádra sa udiali zmeny aj v realizačnom tíme, podľa medializovaných informácií skončil aj hlavný tréner Vladimír Růžička. Klub to však zatiaľ nepotvrdil.

Slovan má za sebou nepriaznivé obdobie, v tabuľke mu patrí predposledné 11. miesto. Vo štvrtok ho navyše zasiahla smutná správa, keď vo veku 69 rokov zomrel majiteľ klubu Rudolf Hrubý.

Na snímke majiteľ hokejového klubu HC Slovan Bratislava Rudolf Hrubý.
Prvé reakcie na smrť Rudolfa Hrubého († 69): Spolumajiteľ Slovana sa rozplakal Zobraziť článok

Na snímke Rudolf Hrubý a Richard Kapuš.
Richard Kapuš zažil už druhú smrť šéfa: Je to obrovská tragédia! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});