Richard Kapuš zažil už druhú smrť šéfa: Je to obrovská tragédia!

Nemohol tomu uveriť! Reč je o trénerovi hokejového Slovana Richardovi Kapušovi (50), ktorý je dočasne spolu s Rudom Jendekom poverený ...
  • Zdroj: TASR, br

Nemohol tomu uveriť! Reč je o trénerovi hokejového Slovana Richardovi Kapušovi (50), ktorý je dočasne spolu s Rudom Jendekom poverený viesť A-tím belasých.

Dnes ráno veľmi ťažko prijal smutnú správu o úmrtí väčšinového majiteľa klubu Rudolfa Hrubého (69). Denníku Nový Čas prezradil, že v roku 1998 už podobnú tragédiu zažil, keď zomrel vtedajší prezident Slovana Dušan Pašek st. (37)! 

FOTOGALÉRIA: Rudolf Hrubý

Kedy ste sa dozvedeli o smrti väčšinového pána Hrubého?

Strašne ťažko sa mi rozpráva o takýchto udalostiach. Dozvedel som sa to ráno cestou na zimný štadión. V prvom momente som tomu nechcel uveriť. Je to obrovská tragédia, každá smrť človeka je tragédia. Odišiel človek, ktorý nebol ešte taký starý a mal život pred sebou. 

Kedy ste sa naposledy osobne videli?

Pred týždňom v pondelok sme mali sedenie pred zápasmi so Zvolenom a Spišskou Novou Vsou, kde sme sa osobne naposledy videli. Vedeli sme, že má nejaké zdravotné problémy, ale nie akého charakteru.

Fotky z prvého tréningu slovanistov po smrti majiteľa Hrubého nájdeš TU!

Hoci sa hráči ráno dozvedeli smutná správu, tak absolvovali doobeda tréning...

Tréningový proces musí pokračovať. Už som v kariére zažil takúto tragédiu, keď som bol hráčom Slovana a v roku 1998 zomrel prezident klubu Dušan Pašek st. Vtedy nás to tiež zasiahlo počas rozbehnutej sezóny. Sme v ťažkej situácia, ale napriek všetkým okolnostiam, ktoré nás zasiahli, tak musíme ďalej pokračovať.

Na snímke majiteľ hokejového klubu HC Slovan Bratislava Rudolf Hrubý.
Prvé reakcie na smrť Rudolfa Hrubého († 69): Spolumajiteľ Slovana sa rozplakal Zobraziť článok

Na snímke majiteľ hokejového klubu HC Slovan Bratislava Rudolf Hrubý.
Obrovská rana pre hokejový Slovan: Zomrel majiteľ klubu Rudolf Hrubý († 69) Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});